DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Go Back To The Zoo is dood, lang leve St. Tropez

Go Back To The Zoo is dood, lang leve St. Tropez 04-01-2016

Vanaf de facebook pagina van Go Back To The Zoo:

'Lieve mensen gelukkig nieuwjaar allemaal! Sommigen van jullie hadden het misschien al door, maar vanaf nu dan officieel: We stoppen met Go Back To The Zoo, maar...... we hebben een nieuwe band: St. Tropez!

We zijn super trots en blij met wat we hebben bereikt met GBTTZ maar nu is ...

Read more »

ANDY SHAUF MET EERSTE HEADLINE SHOW OP 23 MEI IN PARADISO

ANDY SHAUF MET EERSTE HEADLINE SHOW OP 23 MEI IN PARADISO 21-12-2015

Singer-songwriter Andy Shauf komt op 23 mei naar Amsterdam voor een eenmalig concert in Paradiso. De Canadese artiest brengt in april de opvolger van het prachtige debuut album ‘The Bearer of Bad News’ uit via Anti- (o.a. Curtis Harding, Tom Waits, Mavis Staples). De kaartverkoop start vandaag om 11:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium (\http://paradiso.nl/web/Agenda-Item/Andy-Shauf.htm).

Andy Shauf maakt indruk met ...

Read more »

eerste video Eefje de Visser van nieuwe album Nachtlicht

eerste video Eefje de Visser van nieuwe album Nachtlicht 15-12-2015

Scheef is het eerste nieuwe nummer dat verschijnt van Nachtlicht, de derde plaat van Eefje de Visser. Het nummer licht al een tipje van de sluier op wat betreft de meer broeierige, stadse sfeer van het album. Klik hier om de video te bekijken. Voor de videoclip van Scheef werkte Eefje de Visser samen met Max Italiaander (MAXMANA). Hij won dit jaar de ...

Read more »

THE HOUSE OF LOVE OP 26 MEI TE ZIEN IN PARADISO

THE HOUSE OF LOVE OP 26 MEI TE ZIEN IN PARADISO 09-12-2015

De Engelse rockband The House Of Love komt naar Amsterdam. Op 26 mei zal de Londense groep voor een eenmalig concert te zien zijn in Paradiso. De kaartverkoop start op 11 december om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium. The House of Love is in 1986 opgericht en geldt in hun thuisland al gauw als een van de meest toonaangevende indierock bands ...

Read more »

JOANNA NEWSOM KOMT IN FEBRUARI VOOR TWEE CONCERTEN TERUG

JOANNA NEWSOM KOMT IN FEBRUARI VOOR TWEE CONCERTEN TERUG 08-12-2015

De Amerikaanse zangeres en virtuoos harpiste/toetseniste Joanna Newsom komt in februari terug naar Nederland. Ze zal dan twee concerten geven en wel op 27 februari 2016 in Oosterpoort te Groningen en 28 februari 2016 in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. De kaartverkoop start op zaterdag 12 december om 10:00 uur. 
Het tourschema ziet er als volgt uit:
• 27/2: Groningen, De Oosterpoort
• 28/2: ...

Read more »

LUCIUS KOMT OP 19 APRIL NAAR DE MELKWEG

LUCIUS KOMT OP 19 APRIL NAAR DE MELKWEG 04-12-2015

De Amerikaanse indiepop band Lucius komt op 19 april naar Amsterdam voor een eenmalig concert in de Melkweg.
Klik hier voor tickets.

Een maand eerder, op 11 maart, brengt het vijftal uit Brooklyn het nieuwe album ‘Good Grief’ uit, dat het debuutalbum ‘Wildewoman’ opvolgt. De kaartverkoop start op maandag 7 december om 09:00 uur.

Lucius is opgericht in 2011 ...

Read more »

St. Tropez released nieuwe video

St. Tropez released nieuwe video 02-12-2015

Via het Engelse Upset Magazine heeft St. Tropez een nieuwe single en video gereleased.
Bekijk hier de video.
De band is op diverse podia te zien de komende tijd. Check em out!

Read more »

MUST-SEE BAND KRAFTKLUB OP 6 FEBRUARI TE ZIEN IN DE MELKWEG

MUST-SEE BAND KRAFTKLUB OP 6 FEBRUARI TE ZIEN IN DE MELKWEG 01-12-2015

De Duitse must-see rockband Kraftklub komt op 6 februari naar Amsterdam voor een eenmalig concert in de Melkweg. Klik hier om kaartjes te kopen.

Dit concert is de eerste sinds het najaar van 2014. De vijfkoppige band deed toen voor het eerst Nederland aan, en verkocht zowel de show in Paradiso als Doornroosje binnen no-time uit. Niet verwonderlijk want Kraftklub wordt bejubeld om hun ...

Read more »

MAARTEN HEIJMANS WINT EMMY VOOR ROL IN RAMSES

MAARTEN HEIJMANS WINT EMMY VOOR ROL IN RAMSES 24-11-2015

Maarten Heijmans heeft vannacht in New York een International Emmy Award gekregen voor zijn acteerprestaties in de televisieserie Ramses, waarin hij de rol van Ramses Shaffy vertolkt. De acteur won vorig jaar voor dezelfde rol een Gouden Kalf. De prijs kwam voor de 31-jarige acteur onverwacht. "Het is krankzinnig, dit had ik echt niet verwacht", zei Heijmans. "Bij de uitreiking kregen we een tafeltje achteraan. Toen dacht ik al: ...

Read more »

Damien DeRose aka Peasant overleden

Damien DeRose aka Peasant overleden 22-11-2015

Singer-songwriter Damien DeRose, die onder de naam Peasant opereerde, is woensdag 18 november overleden in het ziekenhuis van zijn woonplaats Philadelphia in de Verenigde Staten.

DeRose begon als straatartiest en bracht in 2005 zijn debuut album in eigen beheer uit. Hiermee genereerde hij dusdanig veel aandacht dat Conor Oberst (o.a. Bright Eyes) het volgende album in 2008 uitbracht via zijn Team Love Label.

...

Read more »