DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Joanna Newsom exclusief naar TivoliVredenburg

Joanna Newsom exclusief naar TivoliVredenburg 11-09-2015

De virtuoze harpiste, toetseniste en zangeres Joanna Newsom komt voor het eerst in vijf jaar tijd weer naar Nederland voor een exclusieve show in TivoliVredenburg. Op 7 november staat ze in de Grote Zaal. Volgende maand verschijnt haar nieuwe album Divers.
Voorverkoop start zaterdag 12 september om 10:00u via deze link: https://www.tivolivredenburg.nl/nl/agenda/detail/3431/Joanna_Newsom.

Het Amerikaanse avant-garde-icoon Joanna Newsom als ‘excentriek’ omschrijven is een groot understatement. De ...

Read more »

THE SHEEPDOGS OP 23 NOVEMBER IN PARADISO

THE SHEEPDOGS OP 23 NOVEMBER IN PARADISO 08-09-2015

De Canadese Southernrock band The Sheepdogs komt op 23 november naar Nederland voor een exclusieve show in Paradiso te Amsterdam. Een maand eerder, op 2 oktober, verschijnt alweer het vijfde studioalbum ‘Future Nostalgia’ (Dine Alone/Caroline), een plaat boordevol feel-good harmoniën en gruizige gitaren. De kaartverkoop start op vrijdag 11 september om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso.

The Sheepdogs wordt in ...

Read more »

NIEUW ALBUM PIL TIJDELIJK TE LUISTEREN OP LUISTERPAAL

NIEUW ALBUM PIL TIJDELIJK TE LUISTEREN OP LUISTERPAAL 04-09-2015

Het album van Public Image Ltd. is nu tijdelijk te luisteren op de Luisterpaal van de VPRO. Mis hen niet op 7 oktober 2015 in Paradiso Amsterdam! Klik op onderstaande link om het album te streamen. http://3voor12.vpro.nl/luisterpaal/albums/Public-Image-Ltd.html

Read more »

GUUS MEEUWIS KONDIGT CLUB- & THEATERTOUR 'MORGEN' AAN

GUUS MEEUWIS KONDIGT CLUB- & THEATERTOUR 'MORGEN' AAN 03-09-2015

Na een enerverend Jubileumjaar waarin Guus Meeuwis vele dromen uit zag komen is het voor de zanger tijd om weer vooruit te kijken. “Dus heet de tour MORGEN” aldus Meeuwis. Op het album MORGEN klinkt Guus gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 20 jaar onderweg, waar zijn hart ligt. Daarbij schuwt hij de verrassing niet en stapt de zanger op ...

Read more »

CURTIS HARDING OP 29 OKTOBER EXCLUSIEF NAAR TIVOLIVREDENBURG

CURTIS HARDING OP 29 OKTOBER EXCLUSIEF NAAR TIVOLIVREDENBURG 18-08-2015

Op donderdag 29 oktober komt de Amerikaanse soulman voor zijn enige Nederlandse clubshow naar de Ronda van TivoliVredenburg. Curtis Harding was een van de verrassingen van 2014 en scoorde een 3FM Megahit met Keep On Shining. De ticketverkoop voor dit concert start op woensdag 19 augustus om 10:00 uur via TivoliVredenburg en Ticketmaster.
Read more »

ASH & WE ARE SCIENTIST OP 16 NOVEMBER NAAR MELKWEG

10-08-2015

De Noord-Ierse indierock band Ash komt op 16 november naar Nederland. De groep rond frontman Tim Wheeler is dan te zien in de Amsterdamse Melkweg. Deze show volgt na het recent verschenen album 'Kablammo!'. De kaartverkoop start meteen. Kaarten zijn te bestellen via de website van de Melkweg.
 
Zanger/gitarist Tim Wheeler en bassist ...

Read more »

NPO Radio 2 Prijs voor Guus Meeuwis

NPO Radio 2 Prijs voor Guus Meeuwis 23-07-2015

Guus Meeuwis ontvangt dit jaar de NPO Radio 2 Prijs voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek. Op vrijdag 16 oktober zal Meeuwis de prijs in ontvangst nemen tijdens een show in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Read more »

STEVE EARLE & THE DUKES OP 29 OKTOBER NAAR AMSTERDAM

STEVE EARLE & THE DUKES OP 29 OKTOBER NAAR AMSTERDAM 22-07-2015

Op 29 oktober komt de Amerikaanse singer-songwriter Steve Earle samen met zijn band The Dukes naar Nederland voor een eenmalig concert in de Amsterdamse Melkweg. Dit is de eerste show van de americana-zanger sinds het verschijnen van zijn laatste studio-album 'Terraplane'. De kaartverkoop start direct. Kaarten zijn te bestellen via de website van de Melkweg. Steve Earle, beschouwd als een van de voorlopers van de hedendaagse americana, begint zijn muzikale ...

Read more »

Nieuw album Ezra Furman tijdelijk te beluiseren

Nieuw album Ezra Furman tijdelijk te beluiseren 04-07-2015

Het nieuwe album 'Perpetual Motion People' van Ezra Furman is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klink op de link (http://3voor12.vpro.nl/luisterpaal/albums/Eza-Furman.html) om het album direct af te spelen.

Ezra is deze zondag te aanschouwen op het Metropolis festival in Rotterdam. Hij staat daar om 15:45 uur op de Thinkers Stage.
Op maandag 20 juli speelt Ezra met zijn band ...

Read more »

TINDERSTICKS IN FEBRUARI MET NIEUW ALBUM NAAR NEDERLAND

TINDERSTICKS IN FEBRUARI MET NIEUW ALBUM NAAR NEDERLAND 30-06-2015

De Britse groep tindersticks komt begin 2016 voor twee concerten naar Nederland. Ze zullen op 28 februari te zien zijn in Concertgebouw De Doelen in Rotterdam en 29 februari in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Beide shows vallen samen met de release van een nieuw album waaraan momenteel de laatste hand wordt gelegd. Meer informatie hierover volgt later. De kaartverkoop start zaterdag 4 juli om 10:00 uur. Kaarten zijn ...

Read more »