DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eurosonic/Noorderslag - uw wandelroute

Eurosonic/Noorderslag - uw wandelroute 15-01-2014

Vandaag begint Eurosonic/Noorderslag 2014. Voor uw gemak hieronder de beste wandelroute voor deze week in Groningen. U aangeboden door DOUBLE VEE CONCERTS.

Vanavond (woensdag 15-1) om 23:45 uur starten we met een verfrissende show van Zwitserse rockers The Animen. Zij spelen in onze vertrouwde venue De Spieghel (boven). 
Om 10 over 12 wandelen we hier weer weg, want om 00:15 uur trapt Read more »

Mogwai met Rave Tapes op de Luisterpaal

Mogwai met Rave Tapes op de Luisterpaal 15-01-2014

De Schotse band Mogwai, staat vanaf nu met hun nieuwe album Rave Tapes op de luisterpaal van 3voor12. De band speelt 30 januari in de Amsterdamse Poptempel Paradiso. Kaarten zijn te koop via deze link.

Read more »

Nieuwe video Mozes and the Firstborn

Nieuwe video Mozes and the Firstborn 11-01-2014

Het Amerikaanse SPIN magazine primeurde gisteren de nieuwe video van Mozes and the Firstborn.
Burger Records brengt in februari het debuut album van Mozes and the Firstborn uit in de Verenigde Staten en SPIN magazine kijkt daar al reikhalzend naar uit.
De video roept al aardig wat toffe reacties op, waaronder van NPR radio in Washington. Kijk zelf de ...

Read more »

Chet Faker concert van het jaar in Rotown

Chet Faker concert van het jaar in Rotown 10-01-2014

De bezoekers van Rotown hebben gesproken en het concert van Chet Faker verkozen tot beste concert van 2013 in Rotown.
Hier (http://www.rotown.nl/news) kan je de hele lijst bekijken.
Binnenkort meer nieuws over Chet Faker! Photo Credit Erik van 't Hof

Read more »

Eefje de Visser maakt Utrechtse song van het jaar

Eefje de Visser maakt Utrechtse song van het jaar 09-01-2014

Nadat door 3voor12Utrecht het album 'Het is' al was uitgeroepen tot beste Utrechtse album van 2013 is nu ook de single 'In het echt' verkozen tot Utrechtse song van het jaar.
We feliciteren Eefje van harte met dit succes.
Lees er hier alles over.

Read more »

Nieuwe album James Vincent op de luisterpaal

Nieuwe album James Vincent op de luisterpaal 07-01-2014

Vanaf vandaag is het nieuwe album van James Vincent McMorrow 'Post Tropical' te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Ter ere van dit nieuwe album komen de Ierse zanger in Februari voor een viertal optredens naar Nederland. 9 Februari Stadsschouwburg Groningen, 10 Februari Stadsschouwburg Nijmegen, 11 Februari in een uitverkocht concertgebouw in Amsterdam en tot slot 12 Februari in de Schouwburg ...

Read more »

VENICE VIERT 15 JAAR LIVE IN NEDERLAND MET EEN EXTRA TOUR

VENICE VIERT 15 JAAR LIVE IN NEDERLAND MET EEN EXTRA TOUR 19-12-2013

De populaire Amerikaanse band Venice was in november voor een uitgebreide concertreeks in Nederland te promotie van hun jongste studio-album ‘What Summer Brings’. Vanwege het succes van deze theatertour, maar ook omdat de band inmiddels 15 jaar live actief is in ons land, komen de broers en neven Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon in maart terug voor extra optredens. De kaartverkoop start op zaterdag 21 ...

Read more »

Eefje de Visser maakt beste album van Utrecht

Eefje de Visser maakt beste album van Utrecht 15-12-2013

Gisterenavond, terwijl Eefje met haar band tijdens de 3voor12 Song van het Jaar show optrad, werd ze in Ekko onderscheiden met de 3voor12Utrecht Award voor Beste Album!
De jury zei over het Beste Utrechtse album: Eefje de Visser – Het Is: “Volgens de jury de moeilijkste categorie. Het winnende album is dat van een kwalitatief goede act met een herkenbaar geluid, maar laat ook een andere kant van deze ...

Read more »

Eefje de Visser genomineerd als Utrechter van het jaar

Eefje de Visser genomineerd als Utrechter van het jaar 14-12-2013

Volgens de lezers van AD/Utrechts Nieuwsblad verdient Eefje de Visser de titel Utrechter van het Jaar. Samen met 9 andere Utrechters is zij genomineerd voor deze titel.
Eefje wordt geroemd om haar prachtige nieuwe album Het is dat in het Utrechtse Mirliton Theater is opgenomen.
Klik hier (www.ad.nl/uvhj) om je stem op Eefje uit te brengen.

Het AD organiseert jaarlijks de verkiezing van ...

Read more »

Tori Amos geeft maandag 26 mei extra concert in Rotterdam

Tori Amos geeft maandag 26 mei extra concert in Rotterdam 09-12-2013

Vorige week werd aangekondigd dat de Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Tori Amos naar Nederland komt voor een concert in het Amsterdamse Concertgebouw. Deze show, die op 29 mei plaatsvindt, was binnen een dag uitverkocht. Vanwege de enorme belangstelling en de aanhoudende vraag naar kaarten, is besloten om een extra concert toe te voegen aan haar tournee. Op 26 mei zal Amos een additionele show geven in De Doelen te Rotterdam. ...

Read more »