DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

JAMES VINCENT MCMORROW IN FEBRUARI NAAR NEDERLAND

JAMES VINCENT MCMORROW IN FEBRUARI NAAR NEDERLAND 15-10-2013

Eerder deze maand werd al bekend gemaakt dat de Ierse singer-songwriter James Vincent McMorrow op 13 januari 2014 zijn nieuwe album ‘Post Tropical’ uitbrengt en dat hij daarvan op 24 november a.s. een voorproefje geeft tijdens het Songbird Festival in Rotterdam. Vandaag maakt McMorrow bekent dat hij in februari naar Nederland komt voor een aantal shows die onderdeel zijn van zijn Europese tournee ter promotie van zijn nieuwe album.
Read more »

Wooden Saints kondigt tweede album en reeks clubshows aan

Wooden Saints kondigt tweede album en reeks clubshows aan 10-10-2013

  Het tienkoppige indie-collectief Wooden Saints heeft onlangs de opnames van hun tweede plaat 'You Were The One Who Volunteered' afgerond. Het nieuwe album, dat het succesvolle debuut ´I Know Why Your House Is On Fire´ uit 2012 opvolgt, ligt in samenwerking met Rough Trade en Sounds Haarlem Likes Vinyl vanaf 18 oktober in de winkels. Deze tweede langspeler is op een bijzondere en inspirerende plek tot ...

Read more »

Clubtour Eefje de Visser deels uitverkocht

Clubtour Eefje de Visser deels uitverkocht 09-10-2013

"Een geslaagder tweede album had Eefje de Visser niet kunnen maken". "In uitvoering en in uitwerking valt 'Het Is' als een knap werkstuk te betitelen". "Een magistrale plaat zonder concessies". Een greep uit de reacties van critici op het nieuwe en lovend ontvangen album 'Het Is' van Eefje de Visser, dat onlangs verscheen en op de derde positie binnen kwam in de Album Top 100.

Met ...

Read more »

Jubileumalbum voor tindersticks

Jubileumalbum voor tindersticks 08-10-2013

De Britse band tindersticks komt deze week met hun nieuwe album 'Across Six Leap Years', welke nu al te beluisteren is op de luisterpaal van 3voor12. Eerder schreef 3voor12 over de nieuwe plaat: Het nieuwe album Across Six Leap Years van Tindersticks is een speciale plaat. Ter ere van het 21-jarige jubileum heeft de band oude nummers, die nooit zijn uitgegeven, opnieuw opgenomen in de prestigieuze Abbey Road ...

Read more »

Keaton Henson naar de Geertekerk in Utrecht

Keaton Henson naar de Geertekerk in Utrecht 03-10-2013

Op donderdag 7 november 2013 geeft Keaton Henson een intiem akoestisch concert op een unieke locatie in de binnenstad van Utrecht: de Geertekerk. Voor dit concert zijn allen zitplaatsen verkrijgbaar.
De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10:00 uur. Klik hier om kaarten te bestellen.
De Geertekerk is een historische kerk die in de 13de eeuw werd gebouwd.
De intieme en historische sfeer ...

Read more »

Miss Molly & Me met nieuwe single

Miss Molly & Me met nieuwe single 01-10-2013

Het Nederlandse duo Miss Molly & Me komt met een nieuwe single 'For Live'. Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip. De nieuwe single is een aanloop naar het tweede album 'Travelers' welke op 11 november wordt gepresenteerd in Paradiso. Kaarten voor de show kan je hier aanschaffen. 

Read more »

Go Back To The Zoo naar de Melkweg voor speciale show

Go Back To The Zoo naar de Melkweg voor speciale show 25-09-2013

De heren van Go Back To The Zoo hebben weinig van zich laten horen dit jaar, maar zijn achter de schermen wel lekker druk geweest. Om de fans niet in de steek te laten, willen ze hen graag verrassen met een speciale show volgende maand. Op 23 oktober aanstaande in de Melkweg te Amsterdam.
Koop snel je tickets, want er is maar een klein aantal kaarten te koop. Het zal ...

Read more »

Nieuwe clip van Most Unpleasant Men

Nieuwe clip van Most Unpleasant Men 19-09-2013

De muziek van Most Unpleasant Men is geweldig. Dat zeggen de kenners en de liefhebbers die niet van de hapklare 'hitparadepop' houden. De Utrechtse band wordt dan ook al enkele jaren geprezen om hun inventiviteit en creativiteit.
Aan de vooravond van hun optreden in Ekko te Utrecht heeft de band een nieuwe video clip online gezet.
Klik hier om de clip te bekijken.
En Read more »

EXTRA KAARTEN VOOR KRAFTWERK 3-D SHOWS IN EVOLUON EINDHOVEN

EXTRA KAARTEN VOOR KRAFTWERK 3-D SHOWS IN EVOLUON EINDHOVEN 19-09-2013

Na de verrassend snelle verkoop van de beschikbare kaarten voor de vier Kraftwerk shows, hebben de directie van het Evoluon Eindhoven en de organisator Double Vee Concerts hun uiterste best gedaan om de toegestane capaciteit te kunnen oprekken om aan de grote vraag vanuit het publiek om additionele kaarten tegemoet te kunnen komen. We zijn blij te kunnen melden dat het mogelijk wordt om meer mensen te kunnen laten ...

Read more »

Sophie Hunger in December naar Nederland

Sophie Hunger in December naar Nederland 18-09-2013

  De Zwitserse singer-songwriter Sophie Hunger komt in december naar Nederland voor een tweetal concerten. Op 13 december is de veelzijdige en avontuurlijke zangeres te zien in het Haarlemse Patronaat en op 14 december staat ze in Rotown, Rotterdam.  Hunger laat op kleurrijke wijze een uiteenlopende  en speelse mix van folk, jazz, blues, soul en zelfs hiphop horen. De liedjes zitten inventief in elkaar en kennen vaak ...

Read more »