DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Bettens 'Waving at the Sun' nu op de luisterpaal

Bettens 'Waving at the Sun' nu op de luisterpaal 17-09-2013

Het album 'Waving at the Sun' van Bettens, welke op 20 september uitkomt, is vanaf vandaag al te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Bettens, het nieuwe muzikale project van Sarah en Gert Bettens, komt in het najaar voor een drietal concerten naar Nederland. De mede-oprichters van de band K's Choice doen deze shows ter gelegenheid van hun nieuwe album Waving at the Sun (Rough Trade). Naast nieuw ...

Read more »

Extra tickets John Mayer morgen in de verkoop

Extra tickets John Mayer morgen in de verkoop 12-09-2013

Zojuist heeft Gerard Ekdom op 3FM bekend gemaakt dat er morgen om 10:00 uur extra tickets voor alle John Mayer shows in de verkoop gaan.
Het gaat om een beperkt aantal kaarten en je kunt ze hier aanschaffen: Ticket Master Nederland
John Mayer komt voor 3 concerten naar Nederland:
22 oktober Ziggo Dome
23 oktober HMH
24 oktober HMH

Read more »

Neko Case brengt nieuw album uit

Neko Case brengt nieuw album uit 05-09-2013

Het nieuwe album van Neko Case is nu al te beuisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Ben je benieuwd, klik dan hier.
In het najaar komt Neko ook weer naar Nederland, dus hou de agenda in de gaten.

Read more »

Het is van Eefje de Visser album van de week bij 3voor12

Het is van Eefje de Visser album van de week bij 3voor12 24-08-2013

Het nieuwe album, getiteld 'Het is', van Eefje de Visser is deze week album van de week bij 3voor12.
Tijdelijk is het album te beluisteren op de luisterpaal. Klik hier om te luisteren.
De eerste recensies druppelen ook binnen, waaronder in Vogue en in Heaven en hier.
Het album kan je nu al bestellen (klik hier). Dan heb je hem aanstaande vrijdag ...

Read more »

Moke presenteert Best of album

Moke presenteert Best of album 23-08-2013

Aan de vooravond van hun 22 data tellende nieuwe theatertour brengt MOKE een ‘Best of’- album uit: ALMOST HOME (Best of Moke). Dit album is een overzicht van de carrière van de band tot nu toe. Singles, hits maar ook speciale tracks met als klap op de vuurpijl de nieuwe single die een bijzondere, internationale, samenwerking belooft!

In 2007 is Moke er ineens. Het debuut Shorland, ...

Read more »

John Mayers nieuwe album op de luisterpaal

John Mayers nieuwe album op de luisterpaal 19-08-2013

Het nieuwe album van John Mayer 'Paradiso Valley', wat eerder deze maand uitkwam is vanaf vandaag te beluisteren via de Luisterpaal van 3voor12. Ook heeft 3FM dit album deze week uitgeroep tot: '3FM album van de week'. Al eerder kondigde de geprezen singer-song writer aan om dit najaar naar Nederland te komen met zijn 'Born & Raised' tour. De shows in Ziggo dome op 22 oktober, en ...

Read more »

Mogwai in 2014 terug naar Nederland

Mogwai in 2014 terug naar Nederland 11-08-2013

De Schotse band Mogwai komt op 30 januari 2014 terug naar Paradiso in Amsterdam. De laatste clubshow van de band dateert uit 2011. Met een nieuw album in aantocht belooft ook dit een mooie avond te worden.
Kaartjes voor het optreden gaan via deze link, vanaf zaterdag 17 augustus 10.00uur in de verkoop. 

Read more »

Kraftwerk voegt extra shows toe in Evoluon Eindhoven

Kraftwerk voegt extra shows toe in Evoluon Eindhoven 20-07-2013

Vanwege de razendsnelle verkoop van de shows op 17 & 18 oktober, voegt de Duitse formatie Kraftwerk twee extra shows toe beide dagen. De band speelt twee shows op 1 dag.

Nadat de twee shows van Kraftwerk in enkele minuten waren uitverkocht, hebben de Duitse electro pioniers besloten twee extra shows te geven. Deze staan ook gepland op de 17e en 18de oktober, maar dan later ...

Read more »

Unieke Kraftwerk 3D-shows in Evoluon Eindhoven

Unieke Kraftwerk 3D-shows in Evoluon Eindhoven 15-07-2013

In het kader van Dutch Design Week, presenteren Effenaar & vpro 3voor12 Kraftwerk 3D in het ‘Evoluon Eindhoven’ te Eindhoven. Op 17 en 18 oktober 2013 treden electro pionieers Kraftwerk op in het Evoluon Eindhoven. Het is niet voor het eerst dat Kraftwerk kiest voor een bijzondere locatie, want eerder traden zij al op met vergelijkbare 3D shows in New York (Museum Of Modern Art) en London (Tate ...

Read more »

Bell X1 met nieuw album op de luisterpaal

Bell X1 met nieuw album op de luisterpaal 28-06-2013

De Ierse band Bell X1, komt vandaag met hun nieuwe album 'Chop Chop'. Het nieuwe meesterwerk, wat al 'het beste album toch nu toe' wordt genoemd, is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3 voor 12. 

Read more »