DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

SAMEN DE CRISIS UITZINGEN MET DE CORONAS

SAMEN DE CRISIS UITZINGEN MET DE CORONAS 27-06-2013

De Coronas zijn terug! Eigenlijk van nooit weg geweest... Maar, hoe!
Deze zomer bestrijdt de interactieve stand-up popband De Coronas de crisis. Met hun nieuwe single ‘Zo lang we nog in leven zijn’ geven ze Nederland een broodnodige boost. Het opzwepende feestnummer gaat gepaard met een zeer opmerkelijke videoclip. Na het zien van deze videoclip lijkt de crisis verder weg dan je ooit had durven denken.
Read more »

Mavis Staples album op de luisterpaal

Mavis Staples album op de luisterpaal 22-06-2013

De legendarische zangeres Mavis Staples wordt op haar oude dag alleen maar beter. Begonnen in The Staple Singers heeft ze inmiddels een respectable carrière achter de rug. En ze denkt niet aan ophouden.
Haar nieuwe album 'One True Vine' is nu tijdelijk te beluisteren op 3voor12's luisterpaal. Klik hier om te luisteren.

Read more »

3FM PRESENTS JACK JOHNSON IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

3FM PRESENTS JACK JOHNSON IN DE HEINEKEN MUSIC HALL 17-06-2013

Op zaterdag 7 september 2013 komt Jack Johnson naar Nederland voor een eenmalig concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Deze show wordt gepresenteerd door 3FM en is onderdeel van zijn ‘From Here To Now To You’ tournee ter promotie van zijn nieuwe album. 
Het nieuwe, zesde, album ‘From Here To Now To You’ wordt door Universal Music uitgebracht. Dit album is geproduceerd door Mario Caldato ...

Read more »

THE ANSWER KONDIGT NIEUW ALBUM EN CLUBTOUR AAN

THE ANSWER KONDIGT NIEUW ALBUM EN CLUBTOUR AAN 06-06-2013

De Noord-Ierse band The Answer komt in oktober en november voor een viertal concerten naar Nederland. Aanleiding hiervoor is het verschijnen van het kakelverse album 'New Horizon' dat vanaf eind september in de schappen ligt.

Op de opvolger van 'Revival' uit 2011, laten de bluesrockers wederom een portie ruige, energieke en goudeerlijke rock 'n roll horen waarbij de luisteraar wordt getrakteerd op indrukwekkende zangpartijen, gierende gitaren, pompende ...

Read more »

Venice kondigt Nederlandse tour en nieuw album aan

Venice kondigt Nederlandse tour en nieuw album aan 04-06-2013

  Ter promotie van hun eerste nieuwe studio album in zes jaar tijd, getiteld 'What Summer Brings', komt Venice naar Nederland voor een uitgebreide 'full band tour'. De band, afkomstig uit Venice Beach Californië, die in ons land immens populair is mede dankzij hun grootste hit 'Family Tree', zal tijdens deze tournee naast splinternieuw werk ook publieksfavorieten ten gehore brengen. De kaartverkoop start zaterdag 8 juni om 10:00 uur. ...

Read more »

Eels in Augustus met 2 openluchtshows naar Nederland

Eels in Augustus met 2 openluchtshows naar Nederland 03-06-2013

  Mark Oliver Everett, beter bekend als E, komt met zijn band Eels in augustus terug naar Nederland voor een tweetal concerten. Op 14 augustus is Eels te zien in openluchttheater Caprera in Bloemendaal en op 21 augustus in openluchttheater de Goffert in Nijmegen. De kaartverkoop start donderdag 6 juni vanaf 10:00 uur. Kaarten voor de show in openluchttheater Caprera zijn te bestellen via de website van  Read more »

Dexys op 1 Juli naar de Melkweg

Dexys op 1 Juli naar de Melkweg 31-05-2013

  Maandag 1 juli staat Dexys op het podium van The Max in Melkweg Amsterdam.  De nieuwe groep rond Kevin Rowland, die in de jaren ’80 met zijn band Dexy’s Midnight Runners grote hits als ‘Come On Eileen’ en ‘Geno’ scoorde, bracht na jaren van afwezigheid in 2012 een nieuw album uit. De kaartverkoop voor dit concert is intussen gestart en kaarten zijn te bestellen via de ...

Read more »

Hooded Fang op de luisterpaal

Hooded Fang op de luisterpaal 26-05-2013

De Canadese band Hooded Fang heeft een nieuw album uitgebracht met de titel 'Gravez'. Dit album is nu hier tijdelijk te beluisteren.
In september komt de band voor 2 shows naar Nederland. Klik op de naam van de zaal voor kaartjes.
dinsdag 17 september - Tilburg - Incubate festival
woensdag 18 september - Amsterdam - Paradiso
 

Read more »

BETTENS (voorheen K's Choice) IN NAJAAR NAAR NEDERLAND

BETTENS (voorheen K's Choice) IN NAJAAR NAAR NEDERLAND 23-05-2013

Bettens, het nieuwe muzikale project van Sarah en Gert Bettens, komt in het najaar voor een drietal concerten naar Nederland. De mede-oprichters van de band K's Choice doen deze shows ter gelegenheid van hun nieuwe album Waving at the Sun (Rough Trade). Naast nieuw werk afkomstig van dit album, heeft het duo ook aangekondigd om publieksfavorieten uit het K's Choice repertoire te spelen.

Het tourschema ziet ...

Read more »

Black Rebel Motorcycle Club naar Tivoli & Effenaar

Black Rebel Motorcycle Club naar Tivoli & Effenaar 18-05-2013

  De Amerikaanse rockband Black Rebel Motorcycle Club (BRMC) komt in juli terug naar Nederland voor een tweetal concerten.  Op 3 juli is de band uit San Francisco te zien in de Eindhovense Effenaar en doet vervolgens op 14 juli Tivoli in Utrecht aan. Met deze twee shows wil de band haar fans die geen kaarten meer konden bemachtigen voor het ...

Read more »