DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Emmylou Harris voor twee shows naar Nederland

Emmylou Harris voor twee shows naar Nederland 14-02-2013

  Dit voorjaar komt de twaalfvoudig Grammy-winnares Emmylou Harris voor twee concerten naar Nederland. De Amerikaanse Harris is al sinds de jaren zestig actief in de muziekwereld en werkte samen met onder anderen Bob Dylan, Neil Young, Elvis Costello en Dolly Parton. Voor het album Old Yellow Moon, dat in februari dit jaar uitkomt, heeft zij de krachten gebundeld met country singer-songwriter Rodney Crowell. Crowell was drie ...

Read more »

Woodkid bevestigd voor Motel Mozaïque

Woodkid bevestigd voor Motel Mozaïque 13-02-2013

De Franse Multi-instrumentalist Woodkid is vandaag bevestigd voor Motel Mozaïque. Nadat de Fransman op 18 Maart zijn debuutalbum uitbrengt, zal hij op zaterdag 6 april het festival afsluiten in de Rotterdamse Schouwburg. Naast Woodkid, zijn ook: Matthew E. White, Young Dreams & Jah Wobble bevestigd voor het kunsten festival in Rotterdam. Kaarten voor dit festival zijn hier te koop.

Read more »

The Lumineers naar Lowlands

The Lumineers naar Lowlands 01-02-2013

Op 26 februari speelt de band voor het eerst in Nederland in een uitverkocht Paradiso.
Vandaag werd bekend dat je nog een kans krijgt om de band live aan het werk te zien, want The Lumineers zijn bevestigd voor het Lowlands festival.
Op 2 februari om 11:00 uur begint de voorverkoop voor Lowlands. Zie hier.
De band speelde afgelopen week in Amerika bij Saturday ...

Read more »

Lucky Fonz III kondigt nieuw album en tour aan

Lucky Fonz III kondigt nieuw album en tour aan 24-01-2013

Wereldburger Lucky Fonz III staat vanuit Louisiana 3voor12 radio op 3FM te woord over zijn nieuwe album en aankomende tour.
Op 15 maart zal zijn nieuwe Engelstalige plaat verschijnen via Top Notch met de titel 'All of Amsterdam'.
In april volgt dan een clubtour langs de volgende zalen:

Klik op de naam van de zaal voor kaartjes.
woensdag 10 april  Amsterdam ...

Read more »

Nieuwe album van Avant La Lettre op 3voor12's luiterpaal

Nieuwe album van Avant La Lettre op 3voor12's luiterpaal 20-01-2013

De band Avant La Lettre komt deze maand met haar nieuwe album 'In My Time'. Deze plaat is vanaf nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Avant La Lettre maakt gelaagde popmuziek. Dwingend, verontrustend, licht, maar niet lichtzinnig. Nieuwsgierig? en wil je de band live zien spelen? Woensdag 23 januari presenteert de band hun nieuwe album in Paradiso. Kijk hier voor kaartjes.  

Read more »

Miss Molly & Me naar New York

Miss Molly & Me naar New York 17-01-2013

Het Nederlandse duo Miss Molly & Me vertrok eerder deze maand al naar New York om de stad te ontdekken en hun liedjes aan de New Yorkers ten gehore te brengen. Morgen op 18 januari, is het aan Miss Molly & Me de eer, te openen voor Ed Kowalczyk (frontzanger van de band Live). Hij zal optreden in het Bergen Performing Arts Center. Toevallig in de buurt? Kijk dan ...

Read more »

Bettie Serveert's Oh, Mayem! op de Luisterpaal

Bettie Serveert's Oh, Mayem! op de Luisterpaal 15-01-2013

Het positief ontvangen, tiende album van de Nederandse band Bettie Serveert is vanaf vandaag te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Ook is het album al in de winkels te verkrijgen. Aansluitend aan deze release heeft Bettie Serveert een uitgebreide clubtour gepland. Wil je daar bij zijn? Kijk dan hier voor de data en ticketlinks.

Read more »

Mozes and the Firstborn tekent bij Top Notch

Mozes and the Firstborn tekent bij Top Notch 08-01-2013

De Eindhovense band Mozes and the Firstborn maakte gisteren bij 3voor12 Radio bekend dat er is getekend bij label Top Notch. Het debuutalbum van de garagerockers  zal 2 maart uitkomen. Dit weekend is de band te bewonderen tijdens Noorderslag. Aansluitend aan de albumrelease zal de band door Nederland touren. Kijk voor data en kaarten hier.

Read more »

Most Unpleasant Men op de luisterpaal

Most Unpleasant Men op de luisterpaal 04-01-2013

Het album van Most Unpleasant Men is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om te luisteren.

Op 17 januari presenteert de band dit hele mooie nieuwe album in de Spiegelbar van Tivoli Oudegracht in Utrecht.
Daarna vervolgt de band haar tour langs Rotterdam, Arnhem en Amsterdam.
Klik op ...

Read more »

Extra show voor Eels in Heerlen

Extra show voor Eels in Heerlen 02-01-2013

Na drie shows in Amsterdam te hebben aangekondigd, komt Eels op 4 april naar Heerlen. In februari dit jaar komt het nieuwe album 'Wonderful, Glorius' uit. De Amerikaanse band rondom frontman E, heeft rondom deze release een grootse tour gepland. Kaartjes voor de show in Parkstad Limburg Theater Heerlen kunnen hier gekocht worden. In Amsterdam zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor 3 april.

Read more »