DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eels in April naar Paradiso

Eels in April naar Paradiso 27-11-2012

De Amerikaanse band Eels, komt op 1 april 2013 naar Paradiso in Amsterdam. Ter ere van zijn nieuwe album 'Wonderful, Glorious" welke begin februari uitkomt, heeft frontman E vandaag zijn Amerikaanse & Europese tour aangekondigd. Kaartjes zijn vanaf vrijdag 30 november hier te verkrijgen.  

Read more »

Palio SuperSpeed Donkey's eerste EP op de luisterpaal

Palio SuperSpeed Donkey's eerste EP op de luisterpaal 21-11-2012

De EP Wateramp van de band Palio SuperSpeed Donkey, is sinds vandaag te beluisteren op de luisterpaal van 3voor 12. Aanstaande vrijdag 23 november wordt de EP uitgebracht en gepresenteerd op de middelbare school van de band, het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Klik hier om te lezen hoe je daar bij aanwezig kunt zijn. Palio SuperSpeed Donkey werd eerder deze maand al aangekondigd voor Noorderslag. 

Read more »

Matthew E. White op de luisterpaal

Matthew E. White op de luisterpaal 15-11-2012

Nieuwe telg aan de DOUBLE VEE CONCERTS boom is Matthew E. White. Een super coole soul zanger.
In Amerika gaat de man al als een speer en Nederland zal zeer snel kennis met hem gaan maken.
Het album van Matthew staat nu tijdelijk op de luisterpaal van 3voor12, dus klik hier om het te luisteren.
Wil je Mr. White live aan het werk zien ...

Read more »

DEAD CAN DANCE 24 JUNI LIVE IN HMH IN AMSTERDAM

DEAD CAN DANCE 24 JUNI LIVE IN HMH IN AMSTERDAM 13-11-2012

Op maandag 24 juni komt Dead Can Dance naar de Heineken Music Hall als onderdeel van hun aanstaande wereldtournee. De kaartverkoop voor dit concert begint op vrijdag 16 november om 10:00 uur.
De band heeft besloten Nederland in deze nieuwe tour ook aan te doen.
Zoals Muziek.nl over een vorig optreden schreef: ‘De avond was een heerlijke traktatie op veel soorten percussie, mooie zang en een perfecte ...

Read more »

Sophie Hunger kan voetballen op hoge hakken

Sophie Hunger kan voetballen op hoge hakken 06-11-2012

Naast een zeer begenadigd muzikant en songwriter blijkt Sophie Hunger ook fantastisch te kunnen voetballen... op hoge hakken.
Dat kan je allemaal zien in haar nieuwe clip. Klik hier om te kijken.
Aanstaande zondag (11 november) speelt Sophie Hunger in People's Place in Amsterdam. Als muzikant, niet als voetballer. Klik hier voor kaartjes.
Het nieuwe album van Sophie is nog tijdelijk te ...

Read more »

Gretchen Peters in Maart naar Nederland

Gretchen Peters in Maart naar Nederland 05-11-2012

De uit de USA afkomstige Gretchen Peters komt eind maart 2013 naar Nederland. Ze zal onder andere optreden in Nijmegen, AmsterdamDen Haag en Groningen. De singer-songwriter Gretchen Peters staat bekend om haar folk/country sound. Haar nieuwste album 'Hello Cruel World' is het eerlijkste album wat ze schreef en is alom goed ontvangen.  

Read more »

Eerste namen bekend voor Where The Wild Things Are

Eerste namen bekend voor Where The Wild Things Are 31-10-2012

Het nieuwe festival Where The Wild Things Are kondigt vandaar haar eerste namen aan. Onder andere Palio Superspeed Donkey & Mozes and the Firstborn zullen spelen tijdens deze weekender in Zeewolde. Where The Wild Things Are vind plaats op 8,9 en 10 maart en is reeds uitverkocht.

Read more »

Bettie Seveert na nieuw album ook op tour

Bettie Seveert na nieuw album ook op tour 30-10-2012

Nadat Bettie Serveert in januari volgend jaar, haar nieuwe album 'Oh, Mayhem!' uitbrengt, zal de band gaan touren door heel Nederland. Kijk hier voor de data om Bettie Serveert live te bewonderen en bekijk hier alvast de nieuwe videoclip bij de single Had2Byou. 

Read more »

Nieuw album Sophie Hunger The Danger of Light

Nieuw album Sophie Hunger The Danger of Light 24-10-2012

Het nieuwe album van Sophie Hunger heet The Danger of Light.
De Zwitserse singer-songwriter weet op een prachtige manier diverse stijlen muziek en diverse talen binnen haar nummers samen te voegen.

Op 11 november speelt Sophie Hunger in Paradiso (locatie: People's Place) in Amsterdam. Zelf bespeelt Sophie de gitaar en de piano. Maar door het samenspel met haar band, met onder andere klokkenspel, ...

Read more »

The Lumineers komen naar Nederland

The Lumineers komen naar Nederland 24-10-2012

De makers van de 3FM hit  ‘Ho Hey’ zijn The Lumineers, een trio uit Denver. In april kwam in de VS het titelloze debuutalbum uit. De muziek van The Lumineers heeft invloeden uit folk, rock en Americana, en de band speelt live met evenveel passie en vuur als hun muzikale verwanten Mumford & Sons.

Op dinsdag 26 februari treden The Lumineers op in Paradiso in Amsterdam. ...

Read more »