DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Lucky Fonz III kondigt nieuw album en tour aan

Lucky Fonz III kondigt nieuw album en tour aan 24-01-2013

Wereldburger Lucky Fonz III staat vanuit Louisiana 3voor12 radio op 3FM te woord over zijn nieuwe album en aankomende tour.
Op 15 maart zal zijn nieuwe Engelstalige plaat verschijnen via Top Notch met de titel 'All of Amsterdam'.
In april volgt dan een clubtour langs de volgende zalen:

Klik op de naam van de zaal voor kaartjes.
woensdag 10 april  Amsterdam ...

Read more »

Nieuwe album van Avant La Lettre op 3voor12's luiterpaal

Nieuwe album van Avant La Lettre op 3voor12's luiterpaal 20-01-2013

De band Avant La Lettre komt deze maand met haar nieuwe album 'In My Time'. Deze plaat is vanaf nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Avant La Lettre maakt gelaagde popmuziek. Dwingend, verontrustend, licht, maar niet lichtzinnig. Nieuwsgierig? en wil je de band live zien spelen? Woensdag 23 januari presenteert de band hun nieuwe album in Paradiso. Kijk hier voor kaartjes.  

Read more »

Miss Molly & Me naar New York

Miss Molly & Me naar New York 17-01-2013

Het Nederlandse duo Miss Molly & Me vertrok eerder deze maand al naar New York om de stad te ontdekken en hun liedjes aan de New Yorkers ten gehore te brengen. Morgen op 18 januari, is het aan Miss Molly & Me de eer, te openen voor Ed Kowalczyk (frontzanger van de band Live). Hij zal optreden in het Bergen Performing Arts Center. Toevallig in de buurt? Kijk dan ...

Read more »

Bettie Serveert's Oh, Mayem! op de Luisterpaal

Bettie Serveert's Oh, Mayem! op de Luisterpaal 15-01-2013

Het positief ontvangen, tiende album van de Nederandse band Bettie Serveert is vanaf vandaag te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Ook is het album al in de winkels te verkrijgen. Aansluitend aan deze release heeft Bettie Serveert een uitgebreide clubtour gepland. Wil je daar bij zijn? Kijk dan hier voor de data en ticketlinks.

Read more »

Mozes and the Firstborn tekent bij Top Notch

Mozes and the Firstborn tekent bij Top Notch 08-01-2013

De Eindhovense band Mozes and the Firstborn maakte gisteren bij 3voor12 Radio bekend dat er is getekend bij label Top Notch. Het debuutalbum van de garagerockers  zal 2 maart uitkomen. Dit weekend is de band te bewonderen tijdens Noorderslag. Aansluitend aan de albumrelease zal de band door Nederland touren. Kijk voor data en kaarten hier.

Read more »

Most Unpleasant Men op de luisterpaal

Most Unpleasant Men op de luisterpaal 04-01-2013

Het album van Most Unpleasant Men is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om te luisteren.

Op 17 januari presenteert de band dit hele mooie nieuwe album in de Spiegelbar van Tivoli Oudegracht in Utrecht.
Daarna vervolgt de band haar tour langs Rotterdam, Arnhem en Amsterdam.
Klik op ...

Read more »

Extra show voor Eels in Heerlen

Extra show voor Eels in Heerlen 02-01-2013

Na drie shows in Amsterdam te hebben aangekondigd, komt Eels op 4 april naar Heerlen. In februari dit jaar komt het nieuwe album 'Wonderful, Glorius' uit. De Amerikaanse band rondom frontman E, heeft rondom deze release een grootse tour gepland. Kaartjes voor de show in Parkstad Limburg Theater Heerlen kunnen hier gekocht worden. In Amsterdam zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor 3 april.

Read more »

Happy Xmas Everybody!

Happy Xmas Everybody! 24-12-2012

A very happy and merry Christmas for everybody.
Click here to watch the best Christmas cover by Mavis Staples, Jeff Tweedy and Sean Lennon.

Read more »

Blondie deze zomer naar Paradiso

Blondie deze zomer naar Paradiso 18-12-2012

De Amerikaanse zangeres Blondie komt op 10 juli 2013 eenmalig naar de poptempel Paradiso in Amsterdam. Blondie, onder andere bekend van hits als :'Call Me', 'Atomic' & 'Heart of Glass' is na haar comeback in 1997 niet meer te stoppen. In totaal heeft de band 40 miljoen platen verkocht. Vanaf 22 december kan je kaartjes voor het concert hier kopen.

Read more »

The Lumineers genomineerd voor 2 Grammy's

The Lumineers genomineerd voor 2 Grammy's 13-12-2012

De Amerikaanse band The Lumineers is dit jaar twee keer genomineerd voor een Grammy Award 2013. Zowel in de categorie 'Best New Artist' als 'Best Americana Album' maakt de band kans op een Award. Op 10 februari worden de Grammy's uitgereikt. The Lumineers werden deze maand door Billboard ook al uitgeroepen als: 'Indie breaktrough of the year'. Ze verkochten dit jaar al meer dan een half miljoen albums. ...

Read more »