DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Blondie deze zomer naar Paradiso

Blondie deze zomer naar Paradiso 18-12-2012

De Amerikaanse zangeres Blondie komt op 10 juli 2013 eenmalig naar de poptempel Paradiso in Amsterdam. Blondie, onder andere bekend van hits als :'Call Me', 'Atomic' & 'Heart of Glass' is na haar comeback in 1997 niet meer te stoppen. In totaal heeft de band 40 miljoen platen verkocht. Vanaf 22 december kan je kaartjes voor het concert hier kopen.

Read more »

The Lumineers genomineerd voor 2 Grammy's

The Lumineers genomineerd voor 2 Grammy's 13-12-2012

De Amerikaanse band The Lumineers is dit jaar twee keer genomineerd voor een Grammy Award 2013. Zowel in de categorie 'Best New Artist' als 'Best Americana Album' maakt de band kans op een Award. Op 10 februari worden de Grammy's uitgereikt. The Lumineers werden deze maand door Billboard ook al uitgeroepen als: 'Indie breaktrough of the year'. Ze verkochten dit jaar al meer dan een half miljoen albums. ...

Read more »

Southside Johnny & the Asbury Dukes eenmaling naar Amsterdam

Southside Johnny & the Asbury Dukes eenmaling naar Amsterdam 04-12-2012

Op vrijdag 26 april 2013, komt de Amerikaanse Singer-Songwriter Southside Johnny naar Amsterdam Paradiso. Al meer dan 35 jaar maken Southside Johnny en zijn Asbury Dukes samen muziek. Naar wat bijna een jaarlijkse traditie lijkt, keren de mannen ook nu weer terug naar de Amsterdamse poptempel. Kaarten zijn vanaf zaterdag 8 december hier te verkrijgen.

Read more »

Concert Royal Republic in Effenaar uitgesteld

Concert Royal Republic in Effenaar uitgesteld 29-11-2012

Het concert dat de Zweedse rockband Royal Republic vanavond in de grote zaalvan Effenaar in Eindhoven zou geven, is wegens gezondheidsredenen uitgesteld naar 22 februari.

Zanger Adam leidt aan een ernstige keelinfectie en mag op dit moment zijn stem niet forceren. Het officiële statement van de band luidt als volgt:

"EINDHOVEN SHOW POSTPONEMENT
Unfortunately, we have to postpone today's show in Eindhoven.
...

Read more »

Eels in April naar Paradiso

Eels in April naar Paradiso 27-11-2012

De Amerikaanse band Eels, komt op 1 april 2013 naar Paradiso in Amsterdam. Ter ere van zijn nieuwe album 'Wonderful, Glorious" welke begin februari uitkomt, heeft frontman E vandaag zijn Amerikaanse & Europese tour aangekondigd. Kaartjes zijn vanaf vrijdag 30 november hier te verkrijgen.  

Read more »

Palio SuperSpeed Donkey's eerste EP op de luisterpaal

Palio SuperSpeed Donkey's eerste EP op de luisterpaal 21-11-2012

De EP Wateramp van de band Palio SuperSpeed Donkey, is sinds vandaag te beluisteren op de luisterpaal van 3voor 12. Aanstaande vrijdag 23 november wordt de EP uitgebracht en gepresenteerd op de middelbare school van de band, het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Klik hier om te lezen hoe je daar bij aanwezig kunt zijn. Palio SuperSpeed Donkey werd eerder deze maand al aangekondigd voor Noorderslag. 

Read more »

Matthew E. White op de luisterpaal

Matthew E. White op de luisterpaal 15-11-2012

Nieuwe telg aan de DOUBLE VEE CONCERTS boom is Matthew E. White. Een super coole soul zanger.
In Amerika gaat de man al als een speer en Nederland zal zeer snel kennis met hem gaan maken.
Het album van Matthew staat nu tijdelijk op de luisterpaal van 3voor12, dus klik hier om het te luisteren.
Wil je Mr. White live aan het werk zien ...

Read more »

DEAD CAN DANCE 24 JUNI LIVE IN HMH IN AMSTERDAM

DEAD CAN DANCE 24 JUNI LIVE IN HMH IN AMSTERDAM 13-11-2012

Op maandag 24 juni komt Dead Can Dance naar de Heineken Music Hall als onderdeel van hun aanstaande wereldtournee. De kaartverkoop voor dit concert begint op vrijdag 16 november om 10:00 uur.
De band heeft besloten Nederland in deze nieuwe tour ook aan te doen.
Zoals Muziek.nl over een vorig optreden schreef: ‘De avond was een heerlijke traktatie op veel soorten percussie, mooie zang en een perfecte ...

Read more »

Sophie Hunger kan voetballen op hoge hakken

Sophie Hunger kan voetballen op hoge hakken 06-11-2012

Naast een zeer begenadigd muzikant en songwriter blijkt Sophie Hunger ook fantastisch te kunnen voetballen... op hoge hakken.
Dat kan je allemaal zien in haar nieuwe clip. Klik hier om te kijken.
Aanstaande zondag (11 november) speelt Sophie Hunger in People's Place in Amsterdam. Als muzikant, niet als voetballer. Klik hier voor kaartjes.
Het nieuwe album van Sophie is nog tijdelijk te ...

Read more »

Gretchen Peters in Maart naar Nederland

Gretchen Peters in Maart naar Nederland 05-11-2012

De uit de USA afkomstige Gretchen Peters komt eind maart 2013 naar Nederland. Ze zal onder andere optreden in Nijmegen, AmsterdamDen Haag en Groningen. De singer-songwriter Gretchen Peters staat bekend om haar folk/country sound. Haar nieuwste album 'Hello Cruel World' is het eerlijkste album wat ze schreef en is alom goed ontvangen.  

Read more »