DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Gretchen Peters in Maart naar Nederland

Gretchen Peters in Maart naar Nederland 05-11-2012

De uit de USA afkomstige Gretchen Peters komt eind maart 2013 naar Nederland. Ze zal onder andere optreden in Nijmegen, AmsterdamDen Haag en Groningen. De singer-songwriter Gretchen Peters staat bekend om haar folk/country sound. Haar nieuwste album 'Hello Cruel World' is het eerlijkste album wat ze schreef en is alom goed ontvangen.  

Read more »

Eerste namen bekend voor Where The Wild Things Are

Eerste namen bekend voor Where The Wild Things Are 31-10-2012

Het nieuwe festival Where The Wild Things Are kondigt vandaar haar eerste namen aan. Onder andere Palio Superspeed Donkey & Mozes and the Firstborn zullen spelen tijdens deze weekender in Zeewolde. Where The Wild Things Are vind plaats op 8,9 en 10 maart en is reeds uitverkocht.

Read more »

Bettie Seveert na nieuw album ook op tour

Bettie Seveert na nieuw album ook op tour 30-10-2012

Nadat Bettie Serveert in januari volgend jaar, haar nieuwe album 'Oh, Mayhem!' uitbrengt, zal de band gaan touren door heel Nederland. Kijk hier voor de data om Bettie Serveert live te bewonderen en bekijk hier alvast de nieuwe videoclip bij de single Had2Byou. 

Read more »

Nieuw album Sophie Hunger The Danger of Light

Nieuw album Sophie Hunger The Danger of Light 24-10-2012

Het nieuwe album van Sophie Hunger heet The Danger of Light.
De Zwitserse singer-songwriter weet op een prachtige manier diverse stijlen muziek en diverse talen binnen haar nummers samen te voegen.

Op 11 november speelt Sophie Hunger in Paradiso (locatie: People's Place) in Amsterdam. Zelf bespeelt Sophie de gitaar en de piano. Maar door het samenspel met haar band, met onder andere klokkenspel, ...

Read more »

The Lumineers komen naar Nederland

The Lumineers komen naar Nederland 24-10-2012

De makers van de 3FM hit  ‘Ho Hey’ zijn The Lumineers, een trio uit Denver. In april kwam in de VS het titelloze debuutalbum uit. De muziek van The Lumineers heeft invloeden uit folk, rock en Americana, en de band speelt live met evenveel passie en vuur als hun muzikale verwanten Mumford & Sons.

Op dinsdag 26 februari treden The Lumineers op in Paradiso in Amsterdam. ...

Read more »

Nieuwe album EELS uit in februari 2013

Nieuwe album EELS uit in februari 2013 22-10-2012

Het nieuwe EELS-album heet Wonderful, Glorious en verschijnt op 4 februari 2013 via E Works/Cooperative Music. Het dertien nummers tellende album is opgenomen in de nieuwe studio van Mark Oliver Everett (alias E) in Los Feliz die door E werd omgedoopt tot The Compound. De nieuwe omgeving versterkte Everetts inspiratie enorm: ‘It was exciting, it filled me with hope for limitless possibilities. And I realized I’d had a similar ...

Read more »

Janne Schra in nieuwe HBO commercial

Janne Schra in nieuwe HBO commercial 19-10-2012

Sinds gisteren is de nieuwe campagne van de zender HBO in de lucht. Niemand minder dan Janne Schra zorgde voor de muziek onder deze commercial. "Place to run From" is het liedje wat te horen is en die ook op haar nieuwe album zal staan. Het nieuwe album kom uit in Januari. 

Read more »

BETTIE SERVEERTS TIENDE: ENERGIEKER DAN OOIT

BETTIE SERVEERTS TIENDE: ENERGIEKER DAN OOIT 16-10-2012

Het tiende album van ‘legendary dutch indie-rockband’ Bettie Serveert ziet in januari 2013 het daglicht. 'Oh, Mayhem!' heet de plaat, die volgens ingewijden de brutaalste is sinds hun debuutalbum Palomine uit 1992. Het vervolg op Pharmacy of Love (2010) klinkt energieker en zelfverzekerder dan ooit.
 
Gitarist Peter Visser over de totstandkoming van de plaat: “Toen we de studio reserveerden, moest de helft van de nummers nog ...

Read more »

Lucky Fonz III in Villa Achterwerk

Lucky Fonz III in Villa Achterwerk 15-10-2012

Gisterochtend was Lucky Fonz III te zien in het Villa Achterwerk programma 'Van hier tot Tokio'. Voor dit programma maakte Lucky Fonz een speciaal liedje voor Elin & Elise, die hele goede vriendinnen zijn geworden op vakantie. Kijk hier naar Lucky Fonz III op uitzendinggemist.nl (minuut 11:20). Wil je Lucky Fonz III deze maand nog live bewonderen? Bekijk dan hier zijn agenda. 

Read more »

Helge Slikker van Miss Molly & Me wint een Gouden Kalf

Helge Slikker van Miss Molly & Me wint een Gouden Kalf 08-10-2012

Afgelopen vrijdag was de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Kalveren tijdens het Gala van het Nederlands Film Festival. Dit jaar viel Helge Slikker (o.a. bekend als zanger van Miss Molly & Me en Storybox) in de prijzen. Hij ontving het Gouden Kalf in de categorie 'Beste Muziek' voor zijn bijdrage aan de film 'Kauwboy'. Wil je Helge live aanschouwen? Klik dan hier  en ...

Read more »