DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

MOKE komt met nieuw album

MOKE komt met nieuw album 24-09-2012

Het derde album van MOKE, Collider komt aanstaande vrijdag 28 september uit. Voor de echte fans is het album na al te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Naast het nieuwe album start MOKE op 4 oktober hun clubtour, de aftrap is in de kelder in Amersfoort. Kaarten zijn hier nog te koop en kijk hier voor alle andere data. 

Read more »

Chains of Love: op tour & op de luisterpaal

Chains of Love: op tour & op de luisterpaal 22-09-2012

De Canadese dames van Chains of Love komen dit weekend naar Nederland. De dromerige muziek die je doet denken aan Gail Harris, Ike & Tina en the Ronnettes is vanavond te bewonderen in Haarlem Patronaat, de 23e in Eindhoven tijdens Altstad en de 24e in Paradiso Amsterdam. Het debuut van de dames is tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. 

Read more »

Luisterpaal met Janne Schra & Roosbeef

Luisterpaal met Janne Schra & Roosbeef 20-09-2012

Vanaf vandaag zijn de nieuwe albums van zowel Roosbeef als Janne Schra te beluisteren via 3voor12's luisterpaal. Voor Janne Schra is deze EP een opmaat naar haar nieuwe album die in januari zal verschijnen. In de tussentijd is Janne te bewonderen in de theaters tijdens haar theatertour 'De Nieuwe.... Janne Schra'. Ook Roosbeef is in de theaters te zien, en ...

Read more »

Renée met Husky mee op tour door Europa

Renée met Husky mee op tour door Europa 15-09-2012

De Belgische singer-songwriter Renée tourt de komende weken met de Australische indie band Husky mee door Europa. Klik hier voor haar mooie teaser video.
Husky en Renée spelen samen de volgende shows in Nederland, een absolute aanrader voor mensen die van mooie liedjes houden:
zondag 23 september Rotterdam - Rotown
woensdag 3 oktober Groningen - Vera
...

Read more »

Anna Aaron nieuwe artiest nu op de luisterpaal

Anna Aaron nieuwe artiest nu op de luisterpaal 14-09-2012

De Zwitserse zangeres Anna Aaron maakt donkere singer-songwriter songs. Tijdens Eurosonic scoorde ze hier hartstikke goed mee waardoor nu haar album in Nederland is uitgekomen. De cd staat tijdelijk op de luisterpaal.
Klik hier om het album te beluisteren.
Anna Aaron is op 23 oktober in Tivoli in Utrecht live te zien en op 24 oktober in Paradiso in Amsterdam. Klik ...

Read more »

Emanuel & The Fear op de luisterpaal en in Ekko

Emanuel & The Fear op de luisterpaal en in Ekko 11-09-2012

De Amerikaanse band Emanuel & The Fear heeft een nieuw album uitgebracht dat vanaf nu tijdelijk te beluisteren is op de luisterpaal van 3voor12. Klik hier om het album The Janus Mirror te luisteren.
De band zal een exclusief concert geven ter ondersteuning van de release op 5 oktober in Ekko in Utrecht. Klik hier voor tickets.
 

Read more »

Nieuwe videoclip Moke

Nieuwe videoclip Moke 11-09-2012

De heren van Moke hebben hun nieuwe videoclip op internet gezet.
Klik hier om de videoclip te bekijken.
De clip is gemaakt bij de nieuwe single Burning The Ground. De single is de eerste song van het nieuw album Collider dat op 28 september in de winkels ligt.
Moke doet een uitgebreide clubtour vanaf 4 oktober. Klik hier voor alle data en ...

Read more »

Into The Great Wide Open groot succes voor DVC acts

Into The Great Wide Open groot succes voor DVC acts 10-09-2012

Elke artiest riep tijdens Into The Great Wide Open 2012 dat het het mooiste festival is waar ze ooit hadden gespeeld. "Jaja, dat weten wij toch allang", zag je het publiek denken. En dat genoot rustig verder van de bijzonder mooie optredens van Tiny Ruins en Benjamin Francis Leftwich (foto 1) op het Naar Buiten podium midden in het bos.
En ook van Gabby Young ...

Read more »

Veel Double Vee acts op Into The Great Wide Open

Veel Double Vee acts op Into The Great Wide Open 06-09-2012

Het wordt een druk weekend voor Double Vee Concerts. Heerlijk op de fiets door de bossen en duinen van Vlieland van podium naar podium tijdens het fantastische Into The Great Wide Open festival.
Om het wat overzichtelijker te maken hier het routeplan voor het geval je mee wilt fietsen:
Vrijdag:
Op vrijdag trapt We Were Evergreen het festival officieel af op het ...

Read more »

ROOSBEEF EXTRA NIEUWS EN EXTRA SHOWS

ROOSBEEF EXTRA NIEUWS EN EXTRA SHOWS 06-09-2012

Op dinsdag 18 september a.s. is de eerste try-out van de nieuwe theatervoorstelling De Grote Demo Show van Roosbeef. De kaartjes waren dermate snel uitverkocht, dat een tweede try-out diezelfde avond nog inmiddels in de verkoop is gegaan.
De tweede voorstelling begint om 22.00 uur (zaal open 21.45). Er zijn uitsluitend zitplaatsen. Voor kaartjes klik je hier.

Er is even wat verwarring geweest ...

Read more »