DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Bettye LaVette naar Amsterdam & Utrecht

Bettye LaVette naar Amsterdam & Utrecht 05-10-2012

De soullegende Bettye LaVette komt deze winter voor twee optredens naar Tivoli in Utrecht en het MCTheater in Amsterdam. Niet zomaar, naar met haar nieuwe album Thankful n' Thoughtful. Het nieuwe album wordt alom goed ontvangen, aan de liedjes van onder andere Gnarls Barkley, Bob Dylan en The Black Keys weet zij haar eigen draai te geven. Luister hier naar haar nieuwe werk ...

Read more »

Royal Republic met nieuw album naar Nederland

Royal Republic met nieuw album naar Nederland 04-10-2012

Nadat het een poosje stil is geweest rond de Zweedse band Royal Republic, zijn de rockers met hun nieuwe plaat 'Save the Nation' weer helemaal terug. Met hun nieuwe album kom de band in November naar Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Om je hier vast op voor te bereiden is het nieuwe album te beluisteren op de luisterpaal van 3 voor 12. Voor data en kaartjes voor de ...

Read more »

Peter Katz deelt podium met Glen Hansard

Peter Katz deelt podium met Glen Hansard 02-10-2012

De Canadese singer-songwriter was als fan van Glen Hansard bij zijn optreden in Toronto toen Glen hem opeens het podium op riep. Klik hier om te zien wat er spontaan gebeurde.
Peter Katz komt in oktober en november naar Nederland. Klik op de naam van de zaal/ festival om direct tickets te kopen.
25 oktober Amsterdam - Paradiso
27 oktober Zwolle - Read more »

POP-ART IN DE KANTINE: PANDORA’S MUSIC BOX

POP-ART IN DE KANTINE: PANDORA’S MUSIC BOX 29-09-2012

Pandora’s Music Box festival werd georganiseerd tussen 1983 en 1985.
De festivals werden uitgevoerd in De Doelen te Rotterdam en golden als zeer toonaangevend. De programmabezetting was een scherpe afspiegeling van sensationele bands in de progressieve en vernieuwende popmuziek van die dagen – ofwel:  ‘new wave’.

Een onwaarschijnlijke lijst met legendarische bandnamen sierde de posters van Pandora’s Music Box:
Bauhaus, Big Country, Gun Club, ...

Read more »

Eefje de Visser debuteert in het theater

Eefje de Visser debuteert in het theater 24-09-2012

Na het succes van haar veelgeprezen debuutalbum “de Koek” in 2011 en de release van “de DVD” in 2012 debuteert Eefje de Visser binnenkort in het theater.
Op de vraag hoe de voorstelling van Eefje in het theater eruit gaat zien, zegt ze: “We steken enkele liedjes van mijn cd “de Koek” in een nieuw jasje. We arrangeren sowieso al onze nummers anders voor elke tour om het voor ons publiek ...

Read more »

MOKE komt met nieuw album

MOKE komt met nieuw album 24-09-2012

Het derde album van MOKE, Collider komt aanstaande vrijdag 28 september uit. Voor de echte fans is het album na al te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Naast het nieuwe album start MOKE op 4 oktober hun clubtour, de aftrap is in de kelder in Amersfoort. Kaarten zijn hier nog te koop en kijk hier voor alle andere data. 

Read more »

Chains of Love: op tour & op de luisterpaal

Chains of Love: op tour & op de luisterpaal 22-09-2012

De Canadese dames van Chains of Love komen dit weekend naar Nederland. De dromerige muziek die je doet denken aan Gail Harris, Ike & Tina en the Ronnettes is vanavond te bewonderen in Haarlem Patronaat, de 23e in Eindhoven tijdens Altstad en de 24e in Paradiso Amsterdam. Het debuut van de dames is tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. 

Read more »

Luisterpaal met Janne Schra & Roosbeef

Luisterpaal met Janne Schra & Roosbeef 20-09-2012

Vanaf vandaag zijn de nieuwe albums van zowel Roosbeef als Janne Schra te beluisteren via 3voor12's luisterpaal. Voor Janne Schra is deze EP een opmaat naar haar nieuwe album die in januari zal verschijnen. In de tussentijd is Janne te bewonderen in de theaters tijdens haar theatertour 'De Nieuwe.... Janne Schra'. Ook Roosbeef is in de theaters te zien, en ...

Read more »

Renée met Husky mee op tour door Europa

Renée met Husky mee op tour door Europa 15-09-2012

De Belgische singer-songwriter Renée tourt de komende weken met de Australische indie band Husky mee door Europa. Klik hier voor haar mooie teaser video.
Husky en Renée spelen samen de volgende shows in Nederland, een absolute aanrader voor mensen die van mooie liedjes houden:
zondag 23 september Rotterdam - Rotown
woensdag 3 oktober Groningen - Vera
...

Read more »

Anna Aaron nieuwe artiest nu op de luisterpaal

Anna Aaron nieuwe artiest nu op de luisterpaal 14-09-2012

De Zwitserse zangeres Anna Aaron maakt donkere singer-songwriter songs. Tijdens Eurosonic scoorde ze hier hartstikke goed mee waardoor nu haar album in Nederland is uitgekomen. De cd staat tijdelijk op de luisterpaal.
Klik hier om het album te beluisteren.
Anna Aaron is op 23 oktober in Tivoli in Utrecht live te zien en op 24 oktober in Paradiso in Amsterdam. Klik ...

Read more »