DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

POP-ART IN DE KANTINE: PANDORA’S MUSIC BOX

POP-ART IN DE KANTINE: PANDORA’S MUSIC BOX 29-09-2012

Pandora’s Music Box festival werd georganiseerd tussen 1983 en 1985.
De festivals werden uitgevoerd in De Doelen te Rotterdam en golden als zeer toonaangevend. De programmabezetting was een scherpe afspiegeling van sensationele bands in de progressieve en vernieuwende popmuziek van die dagen – ofwel:  ‘new wave’.

Een onwaarschijnlijke lijst met legendarische bandnamen sierde de posters van Pandora’s Music Box:
Bauhaus, Big Country, Gun Club, ...

Read more »

Eefje de Visser debuteert in het theater

Eefje de Visser debuteert in het theater 24-09-2012

Na het succes van haar veelgeprezen debuutalbum “de Koek” in 2011 en de release van “de DVD” in 2012 debuteert Eefje de Visser binnenkort in het theater.
Op de vraag hoe de voorstelling van Eefje in het theater eruit gaat zien, zegt ze: “We steken enkele liedjes van mijn cd “de Koek” in een nieuw jasje. We arrangeren sowieso al onze nummers anders voor elke tour om het voor ons publiek ...

Read more »

MOKE komt met nieuw album

MOKE komt met nieuw album 24-09-2012

Het derde album van MOKE, Collider komt aanstaande vrijdag 28 september uit. Voor de echte fans is het album na al te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Naast het nieuwe album start MOKE op 4 oktober hun clubtour, de aftrap is in de kelder in Amersfoort. Kaarten zijn hier nog te koop en kijk hier voor alle andere data. 

Read more »

Chains of Love: op tour & op de luisterpaal

Chains of Love: op tour & op de luisterpaal 22-09-2012

De Canadese dames van Chains of Love komen dit weekend naar Nederland. De dromerige muziek die je doet denken aan Gail Harris, Ike & Tina en the Ronnettes is vanavond te bewonderen in Haarlem Patronaat, de 23e in Eindhoven tijdens Altstad en de 24e in Paradiso Amsterdam. Het debuut van de dames is tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. 

Read more »

Luisterpaal met Janne Schra & Roosbeef

Luisterpaal met Janne Schra & Roosbeef 20-09-2012

Vanaf vandaag zijn de nieuwe albums van zowel Roosbeef als Janne Schra te beluisteren via 3voor12's luisterpaal. Voor Janne Schra is deze EP een opmaat naar haar nieuwe album die in januari zal verschijnen. In de tussentijd is Janne te bewonderen in de theaters tijdens haar theatertour 'De Nieuwe.... Janne Schra'. Ook Roosbeef is in de theaters te zien, en ...

Read more »

Renée met Husky mee op tour door Europa

Renée met Husky mee op tour door Europa 15-09-2012

De Belgische singer-songwriter Renée tourt de komende weken met de Australische indie band Husky mee door Europa. Klik hier voor haar mooie teaser video.
Husky en Renée spelen samen de volgende shows in Nederland, een absolute aanrader voor mensen die van mooie liedjes houden:
zondag 23 september Rotterdam - Rotown
woensdag 3 oktober Groningen - Vera
...

Read more »

Anna Aaron nieuwe artiest nu op de luisterpaal

Anna Aaron nieuwe artiest nu op de luisterpaal 14-09-2012

De Zwitserse zangeres Anna Aaron maakt donkere singer-songwriter songs. Tijdens Eurosonic scoorde ze hier hartstikke goed mee waardoor nu haar album in Nederland is uitgekomen. De cd staat tijdelijk op de luisterpaal.
Klik hier om het album te beluisteren.
Anna Aaron is op 23 oktober in Tivoli in Utrecht live te zien en op 24 oktober in Paradiso in Amsterdam. Klik ...

Read more »

Emanuel & The Fear op de luisterpaal en in Ekko

Emanuel & The Fear op de luisterpaal en in Ekko 11-09-2012

De Amerikaanse band Emanuel & The Fear heeft een nieuw album uitgebracht dat vanaf nu tijdelijk te beluisteren is op de luisterpaal van 3voor12. Klik hier om het album The Janus Mirror te luisteren.
De band zal een exclusief concert geven ter ondersteuning van de release op 5 oktober in Ekko in Utrecht. Klik hier voor tickets.
 

Read more »

Nieuwe videoclip Moke

Nieuwe videoclip Moke 11-09-2012

De heren van Moke hebben hun nieuwe videoclip op internet gezet.
Klik hier om de videoclip te bekijken.
De clip is gemaakt bij de nieuwe single Burning The Ground. De single is de eerste song van het nieuw album Collider dat op 28 september in de winkels ligt.
Moke doet een uitgebreide clubtour vanaf 4 oktober. Klik hier voor alle data en ...

Read more »

Into The Great Wide Open groot succes voor DVC acts

Into The Great Wide Open groot succes voor DVC acts 10-09-2012

Elke artiest riep tijdens Into The Great Wide Open 2012 dat het het mooiste festival is waar ze ooit hadden gespeeld. "Jaja, dat weten wij toch allang", zag je het publiek denken. En dat genoot rustig verder van de bijzonder mooie optredens van Tiny Ruins en Benjamin Francis Leftwich (foto 1) op het Naar Buiten podium midden in het bos.
En ook van Gabby Young ...

Read more »