DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Emanuel & The Fear op de luisterpaal en in Ekko

Emanuel & The Fear op de luisterpaal en in Ekko 11-09-2012

De Amerikaanse band Emanuel & The Fear heeft een nieuw album uitgebracht dat vanaf nu tijdelijk te beluisteren is op de luisterpaal van 3voor12. Klik hier om het album The Janus Mirror te luisteren.
De band zal een exclusief concert geven ter ondersteuning van de release op 5 oktober in Ekko in Utrecht. Klik hier voor tickets.
 

Read more »

Nieuwe videoclip Moke

Nieuwe videoclip Moke 11-09-2012

De heren van Moke hebben hun nieuwe videoclip op internet gezet.
Klik hier om de videoclip te bekijken.
De clip is gemaakt bij de nieuwe single Burning The Ground. De single is de eerste song van het nieuw album Collider dat op 28 september in de winkels ligt.
Moke doet een uitgebreide clubtour vanaf 4 oktober. Klik hier voor alle data en ...

Read more »

Into The Great Wide Open groot succes voor DVC acts

Into The Great Wide Open groot succes voor DVC acts 10-09-2012

Elke artiest riep tijdens Into The Great Wide Open 2012 dat het het mooiste festival is waar ze ooit hadden gespeeld. "Jaja, dat weten wij toch allang", zag je het publiek denken. En dat genoot rustig verder van de bijzonder mooie optredens van Tiny Ruins en Benjamin Francis Leftwich (foto 1) op het Naar Buiten podium midden in het bos.
En ook van Gabby Young ...

Read more »

Veel Double Vee acts op Into The Great Wide Open

Veel Double Vee acts op Into The Great Wide Open 06-09-2012

Het wordt een druk weekend voor Double Vee Concerts. Heerlijk op de fiets door de bossen en duinen van Vlieland van podium naar podium tijdens het fantastische Into The Great Wide Open festival.
Om het wat overzichtelijker te maken hier het routeplan voor het geval je mee wilt fietsen:
Vrijdag:
Op vrijdag trapt We Were Evergreen het festival officieel af op het ...

Read more »

ROOSBEEF EXTRA NIEUWS EN EXTRA SHOWS

ROOSBEEF EXTRA NIEUWS EN EXTRA SHOWS 06-09-2012

Op dinsdag 18 september a.s. is de eerste try-out van de nieuwe theatervoorstelling De Grote Demo Show van Roosbeef. De kaartjes waren dermate snel uitverkocht, dat een tweede try-out diezelfde avond nog inmiddels in de verkoop is gegaan.
De tweede voorstelling begint om 22.00 uur (zaal open 21.45). Er zijn uitsluitend zitplaatsen. Voor kaartjes klik je hier.

Er is even wat verwarring geweest ...

Read more »

Palio SuperSpeed Donkey tekent bij Top Notch

Palio SuperSpeed Donkey tekent bij Top Notch 04-09-2012

Na Lucky Fonz III heeft nu ook Palio SuperSpeed Donkey bij Top Notch een handtekening gezet onder een platencontract. De jonge band wordt al ruim een jaar lang bestempeld als zeer getalenteerd en met de samenwerking met Top Notch wil de band een volgende stap zetten in hun carrière.
3voor12 heeft er een mooi bericht over geschreven dat je hier kunt lezen.

Read more »

Gabby Young & Other Animals op de luisterpaal

Gabby Young & Other Animals op de luisterpaal 31-08-2012

Het nieuwe album 'The band called out for more' van Gabby Young & Other Animals is vanaf nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Klik hier om te luisteren.
Ook was ze gisteren live te gast bij 3voor12 radio. Klik hier om het bezoek te bekijken en te beluisteren.

Gabby Young is een exentrieke Britse zangeres met een goed ...

Read more »

Lucky Fonz III op Troubadourtour

Lucky Fonz III op Troubadourtour 30-08-2012

Na de afgelopen maanden te hebben getourd in Italie, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Engeland en Spanje is het de hoogste tijd voor Lucky Fonz III om weer uitgebreid Nederland door te touren!
Lucky Fonz III heeft hiervoor een speciale troubadour tour opgezet. Zelf zegt hij erover: "Ik zal voor u zingen, solo, in de mooiste singer-songwriterplekjes van Nederland (en Belgie, eentje!). Wees welkom allen, pak vooral uw agenda!"
Read more »

WAARSCHUWING: DEAD CAN DANCE TICKETS

WAARSCHUWING: DEAD CAN DANCE TICKETS 29-08-2012

Via internet worden kaarten aangeboden voor astronomische bedragen.
Deze aanbieders zijn door ons zeker niet geautoriseerd:
Ticketshop online,
Ticketsmarkt,
Viagogo.

Noch de organisatoren van dit concert, noch de band ,hebben iets van doen met dit soort malafide praktijken.
Er wordt gemeld dat het een concert in Tivoli te Utrecht zou betreffen, waarbij de prijzen kunnen ...

Read more »

De Nieuwe Janne Schra te zien in het theater

De Nieuwe Janne Schra te zien in het theater 28-08-2012

Het gebeurt als Janne Schra in een muisstil theater een duet zingt met de Amerikaanse singer/songwriter M. Ward. Haar stem krijgt volledig de ruimte. Ze voelt het aan alles, ze moet het diepe in, het theater in. Die stem moet je
kunnen horen!
Met de theatershow ‘De Nieuwe… Janne Schra’ is de tijd rijp om naar het centrum van haar kracht te gaan. Haar stem. Samen met ...

Read more »