DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Husky nu op de luisterpaal en vrijdag naar Paradiso

Husky nu op de luisterpaal en vrijdag naar Paradiso 21-05-2012

De debuutplaat van de Australische band 'Husky' is vanaf nu te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Het viertal put inspiratie uit klassiekers als Leonard Cohen, The Doors, The Beach Boys en Paul Simon, hun prachtige debuutplaat ‘Forever So’ is met een hybride stijl die doet denken aan Boy and Bear en Fleet Foxes. Aanstaande vrijdag staat de band in de kelder van Paradiso. Kaarten zijn hier verkrijgen. 

Read more »

The Asteroids Galaxy Tour ook al nieuwe clip

The Asteroids Galaxy Tour ook al nieuwe clip 18-05-2012

Je hoort de nieuwe single van The Asteroids Galaxy Tour, getiteld 'Major', al regelmatig voorbijkomen op 3FM.
En nu kan je er ook nog zo vaak naar kijken als je zelf wilt. Zie hier!
De videoclip van 'Major' is opgenomen in de oude omroepstudio van Oost Duitsland in Berlijn.
The Asteroids Galaxy Tour komen deze zomer nog regelmatig naar Nederland voor optredens ...

Read more »

Nieuwe video clip HIT ME TV

Nieuwe video clip HIT ME TV 15-05-2012

De indie rock band HIT ME TV heeft een hele gave clip gemaakt bij de nieuwe singel 'The Industry'.
Klik hier om de video te bekijken.
'The Industry' is de tweede single afkomstig van het album 'IIII III I" welke op 16 maart jl. verscheen tijdens een uitverkochte show in Paradiso.

Read more »

Palio Superspeed Donkey & We Are Augustines op Metropolis

Palio Superspeed Donkey & We Are Augustines op Metropolis 14-05-2012

  Op zondag 1 juli vindt de 24e editie van het gratis popfestival Metropolis plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. Er zijn meer dan twintig nationale en internationale veelbelovende talentvolle live-acts te zien op verschillende podia. Onder andere het New Yorkse We Are Augustines en de jonge band Palio Superspeed Donkey zijn bevestigd.

Read more »

Woodkid & We Are Augustines in Paradiso

Woodkid & We Are Augustines in Paradiso 07-05-2012

Van 14 t/m 23 mei vindt in Amsterdam het Indiestad Festival plaats. Meer dan een week lang zijn er op verschillende locaties in de hoofdstad optredens van bekende en opkomende indie acts te zien met op 16 mei Woodkid en We Are Augustines in Paradiso. Woodkid is de artiestennaam van de Franse multi-instrumentalist, zanger, fotograaf en clipregisseur Yoann Lemoine. Als clipmaker is hij verantwoordelijk voor award-winnende muziekvideo’s van artiesten als Moby, ...

Read more »

Videoclip 'Baby Blue' van We Were Evergreen online

Videoclip 'Baby Blue' van We Were Evergreen online 04-05-2012

De Franse band We Were Evergreen lanceerde eerder deze week hun videoclip van de single Baby Blue. Vorig weekend zou dit muzikale trio nog optreden tijdens Into The Spring op Vlieland, maar dat kon niet door gaan. Gelukkig komen ze terug naar Nederland! Als onderdeel van het Indiestad festival zal We Were Evergreen 15 mei spelen in de Vondelkerk in Amsterdam. Kaartjes vind je Read more »

Eefje de Visser schrijft Festival a/d Werf lied

Eefje de Visser schrijft Festival a/d Werf lied 03-05-2012

Eefje de Visser schreef een lied, speciaal voor delaatste editie van Festival a/d Werf in Utrecht. De tekst is geïnspireerd op de titel van het festival This is where we live. Eefje betrok deze titel op zichzelf, maar ook op de ‘woonplaats’ van het festival: Utrecht. Beluister en bekijk Dat kan hier.
Op 17 mei om 20:15 uur zal Eefje de Visser met haar band het festival ...

Read more »

Line-up Parkpop compleet

Line-up Parkpop compleet 02-05-2012

Vandaag maakt Parkpop bekend dat de line-up compleet is! Onder andere The Asteroids Galaxy Tour, Bettie Serveert & Wooden Saints zullen 24 juni optreden in het Zuiderpark in Den Haag. Bettie Serveert zal exclusief hun plaat Palomine spelen. 
Palomine is een Nederpop klassieker dat voor de doorbraak van Bettie Serveert in Amerika zorgde. De band tourde in de jaren erna met onder ...

Read more »

Lentekriebels op Into The Spring

Lentekriebels op Into The Spring 26-04-2012

Aankomend weekend, 28 & 29 april vindt Into The Spring plaats op Vlieland. Een soort van Into The Great Wide Open, maar dan in het klein. Onder andere Veronica Falls & We Were Evergreen zullen spelen op dit kleinschalige Lentefestival. Nu nog hopen op de nodige zonneschijn. 

Read more »

Library Voices op luisterpaal & 12 mei in EKKO

Library Voices op luisterpaal & 12 mei in EKKO 25-04-2012

  Library Voices is het voorbeeld van de nieuwe upbeat indiescene uit Canada. De band weet geniale melodieën te koppelen aan energieke songs. Op het album Summer Of Lust (nu te beluisteren op de luisterpaal, klik hier) staan de popsongs die liefhebbers van Beach Boys, Ben Folds Five en Vampire Weekend zeker zullen smaken. Op het podium zullen de zeven over-energieke bandleden niet stoppen ...

Read more »