DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

2 extra shows voor The Asteroids Galaxy Tour

2 extra shows voor The Asteroids Galaxy Tour 27-01-2012

Na een succesvol optreden tijdens Eurosonic en een megahit op 3FM van deze week, kondigen the Asteroids Galaxy Tour twee extra shows aan in de Oosterpoort op 2 mei en Mezz op 3 mei.  27 februari komen de geliefde Denen met hun tweede plaat: Out of frequincy. 23 april staan The Asteroids in Paradiso Amsterdam. 

Read more »

Ode aan Amsterdam en Paradiso door James Vincent McMorrow

Ode aan Amsterdam en Paradiso door James Vincent McMorrow 26-01-2012

Op 9 januari gaf James Vincent McMorrow zijn eerste show van de zeer succesvolle tour. Voor het eerst kwam McMorrow met band naar Nederland, dit ter gelegenheid van Eurosonic en zijn clubshows in Paradiso, Doornroosje, Tivoli, Hedon & Rotown. Tijdens zijn bezoek aan Amsterdam is een prachtige film gemaakt over zijn show in Paradiso en de dag daar om heen. Zowel de cover 'Higher Love' als zijn eigen ...

Read more »

Roosbeef ook op protestavond tegen liefdesverdriet

Roosbeef ook op protestavond tegen liefdesverdriet 24-01-2012

Om hun nieuwe plaat – At Budokan – officieel te dopen organiseren de Hospital Bombers op 14 februari, Valentijnsdag, een ‘Protestavond tegen Liefdesverdriet’ in de Trouw te Amsterdam. Diverse muzikanten en dichters werken mee. Onder andere Roosbeef komt een aantal liedjes ten gehore brengen. 

Read more »

The Asteroids Galaxy Tour Megahit op 3FM

The Asteroids Galaxy Tour Megahit op 3FM 23-01-2012

De eerste single van het tweede album: Out of frequency is deze week megahit op 3fm. Heart attack is het eerste nummer van The Asteroids Galaxy tour die Megahit is geworden. De band scoorde eerder al met liedjes voor verschillende reclames. Het nieuwe album komt aan het einde van deze maand uit, de band speelt op 23 april in Paradiso.  

Read more »

Liz Green te beluisteren op 3voor12's luisterpaal

Liz Green te beluisteren op 3voor12's luisterpaal 20-01-2012

De zangeres Liz Green, bracht in november 2011 haar debuutalbum uit genaamd O, Devoition welke nu te beluisteren is op de luisterpaal van 3voor12. De Britse Liz Green is bepaald geen doorsnee singer-songwriter. Haar wonderlijke, indringende stem is niet snel vergeten, haar finger-pickingstijl van gitaarspelen dwingt respect af en haar folky bluesliedjes zijn zo integer en mooi dat niemand eigenlijk om haar heen kan, en wil. 27 januari staat ...

Read more »

Go Back To The Zoo kondigt twee extra clubshows aan

Go Back To The Zoo kondigt twee extra clubshows aan 19-01-2012

  Wegens succes geeft Go Back To The Zoo een extra concert op vrijdag 13 april in Paradiso en op 19 april in Tivoli. De twee eerder aangekondigde concerten zijn al uitverkocht. Hoewel het nieuwe album ‘Shake A Wave’ pas uitkomt op 6 april, net voor de clubtour van Go Back To The Zoo, gaat het nu alweer erg hard met de band. De eerste single van het ...

Read more »

Festivalpresentatie nu online

Festivalpresentatie nu online 16-01-2012

Vrijdagmiddag werd tijdens Eurosonic de welbekende festivalpresentatie gehouden. Zo'n beetje alle boekingskantoren van Nederland maakten bekend welke artiesten en acts er deze zomer beschikbaar zijn. DJ Rudy Mackay maakte speciaal voor deze presentatie voor DOUBLE VEE CONCERTS een exclusieve radioshow. Het lukte hem om binnen 5 minuten alle acts in het rogramma genoemd te krijgen. Hulde voo Rudy!! Luister hier het resultaat.
Alle artiesten hieronder genoemd ...

Read more »

Eurosonic en Noorderslag groot succes

Eurosonic en Noorderslag groot succes 15-01-2012

Zowel de artiesten die vanuit de DOUBLE VEE CONCERTS stal op Eurosonic en Noorderslag speelden hebben hoge ogen gegooid, maar ook het DVC team heeft zich uitermate goed vermaakt.
Onder andere tijdens ons bowling feestje donderdagnacht.

Grote positieve verrassing voor de meeste bezoekers was de Do It Yourself DJ machine. Menigeen noemde het een fantastische attractie voor feestjes of als side act tijdens een festival. ...

Read more »

Veel DVC acts op de Eurosonic/Noorderslag  luisterpaal

Veel DVC acts op de Eurosonic/Noorderslag  luisterpaal 08-01-2012

Afgelopen dinsdag om 11.57 ging de vernieuwde website van 3voor12 in de lucht. Daarmee werd ook direct de Eurosonic/Noorderslag luisterpaal gelanceerd. Je kan nu luisteren naar het debuut van Wooden Saints of naar de albums van: You Say France & I Whistle, Baxter Dury, Eefje de Visser, James Vincent Mc Morrow, Veronica Falls, Maia Vidal en The Rumour Said Fire.

Read more »

Go Back To The Zoo's nieuwe single, megahit op 3FM

Go Back To The Zoo's nieuwe single, megahit op 3FM 07-01-2012

De kakelverse nieuwe single van Go Back To The Zoo is direct Megahit op 3fm geworden. Na een schrijfperiode in Berlijn keert de band terug met hun tweede album "Shake A Wave". In het voorjaar zal de band gaan touren door de Nederlandse clubs. Bekijk hier de speeldata en luister hier de nieuwe single. 

Read more »