DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Engelbert Humperdinck naar Nederland

Engelbert Humperdinck naar Nederland 11-10-2011

Op donderdag 14 december a.s. komt de legendarische popzanger Engelbert Humperdinck naar Nederland.
De populaire en stijlvolle performer, die in 2007 nog zes keer samen met De Toppers in de Arena stond, zal een éénmalig zitconcert geven in het Utrechtse Muziekcentrum Vredenburg.

Humperdinck, vaak in één adem genoemd met grootheden als Frank Sinatra en Tom Jones, scoorde vele hits, won vier Grammy nominaties en een ...

Read more »

Nieuwe album The Answer nu op de luisterpaal

Nieuwe album The Answer nu op de luisterpaal 09-10-2011

The Answer kwam eerder deze maand met hun nieuwe album: Revival en is nu te beluisteren via de luisterpaal. Het nieuwe album is de derde studioplaat van deze Ierse Rockband. Begin december is The Answer te bewonderen in W2 in Den Bosch. Klik hier voor tickets.

Read more »

Eefje de Visser bezorgt Nederland kippenvel

Eefje de Visser bezorgt Nederland kippenvel 08-10-2011

Gisteren was Eefje de Visser te gast bij De Wereld Draait Door. Voor DWDD Recordings bracht zij haar eigen versie van 'Call Me' van Blondie. Heel Nederland kreeg kippenvel en Eefje werd zelfs treding topic op Twitter!!
Klik hier om het terug te kijken.

Read more »

Guus Meeuwis 'Armen Open clubtour' 2012

Guus Meeuwis 'Armen Open clubtour' 2012 07-10-2011

Guus Meeuwis kondigde vorige week aan dat hij een exclusief optreden in Paradiso zou gaan geven op 4 november a.s. De reacties en de vraag naar kaartjes waren zo overweldigend dat de show binnen 15 minuten na de start van de openbare verkoop was uitverkocht. Voor Guus een reden om een hele clubtour te gaan doen. De ‘Armen Open Clubtour' brengt Guus Meeuwis en band in het voorjaar van ...

Read more »

James Vincent McMorrow & Ben l'oncle soul winnen Ebba Award

James Vincent McMorrow & Ben l'oncle soul winnen Ebba Award 06-10-2011

Vandaag is bekend gemaakt dat zowel James Vincent McMorrow als Ben l'Oncle Soul een EBBA award in de wacht hebben gesleept. De European Border Breakers Awards worden uitgereikt aan nieuwe talenten binnen de Europese popmuziek, die de meeste cd's hebben verkocht buiten hun eigen landsgrenzen. De EBBA's worden op Eurosonic tijdens een show door Jools Holland uitgereikt.

Read more »

k's Choice in unieke setting naar Nederlandse theaters

k's Choice in unieke setting naar Nederlandse theaters 04-10-2011

k’s Choice komt in januari naar Nederland met vier intieme akoestische shows in het theater. Na het wereldwijde success van come back album Echo Mountain, verschijn in November het nieuwe akoestische album Little Echoes. Bewapend met slechts 2 gitaren, 1 piano en 3 stemmen voeren Sarah en Gert Bettens en Reinout Swinnen de grootste k’s Choice hits klein uit. Aangevuld met persoonlijke favorieten van het drietal. De voorverkoop ...

Read more »

Josh Rouse - nieuw album op de luisterpaal

Josh Rouse - nieuw album op de luisterpaal 27-09-2011

Het nieuwe album 'Josh Rouse and the Long Vacations' van de gerespecteerde singer-songwriter Josh Rouse is nu tijdelijk te beluiseren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om het hele album te beluisteren.

Read more »

Album The Duke Spirit nu op de luisterpaal

Album The Duke Spirit nu op de luisterpaal 20-09-2011

De Engelse band The Duke Spirit levert met 'Bruiser' een zeer intens nieuw album af.
Dit album is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Klik hier om het te luisteren.
Vrijdag 23 september speelt The Duke Spirit hun enige Nederlandse show in Paradiso te Amsterdam. Klik hier om kaarten te kopen.

Read more »

Ook Guus Meeuwis in de race voor een Edison Pop Award

19-09-2011

De prestigieuze platenindustrieprijs, de Edison Pop, heeft nu alle genomineerden bekend gemaakt.
Marike Jager en Go Back To The Zoo waren al genomineerd. Nu is ook bekend gemaakt dat Guus Meeuwis is genomineerd in de categorie Beste Mannelijke Artiest en voor de publieksprijs voor beste album.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 2 oktober aanstaande.
Wil je stemmen op onder andere Guus Meeuwis, klik dan hier.

Read more »

Guus Meeuwis naar Paradiso

Guus Meeuwis naar Paradiso 15-09-2011

Op vrijdag 4 november zal Guus Meeuwis na lange tijd weer te zien zijn op het podium van een popzaal. En niet zomaar een club, maar direct op het podium van Neerlands poptempel Paradiso in Amsterdam.
De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag om 10:00 uur. Klik hier voor tickets.

Het afgelopen jaar was voor Guus Meeuwis ongekend succesvol. Voor de 25e keer stond hij met ...

Read more »