DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Album Travelling Band te beluisteren op Luisterpaal

Album Travelling Band te beluisteren op Luisterpaal 10-09-2011

Op 9 oktober is de nieuwe band 'The Travelling Band' uit New York voor de eerste keer in Nederland voor een exclusief optreden in Amsterdam (Paradiso, klik hier voor tickets).
The Travelling Band maakt beeldschone songs die de liefhebbers van bands als Death Cab For Cutie en Band Of Horses zeker zullen waarderen.
Het debuutalbum van The Travelling Band is nu tijdelijk te beluisteren op ...

Read more »

Eefje de Visser najaarstour

Eefje de Visser najaarstour 09-09-2011

Na het grote succes op festivals als Lowlands en Into The Great Wide Open is Eefje de Visser met band helemaal warm gespeeld om in het najaar nog één keer de clubs in te duiken.
Eefje heeft gezegd dat ze deze show anders wil laten klinken dan haar eerste clubtour en daarom geeft ze vast een intiem inkijkje met dit filmpje.
De kaartverkoop gaat hard, ...

Read more »

Venice akoestisch in theaters

Venice akoestisch in theaters 08-09-2011

In november 2011 komt het Amerikaanse Venice eindelijk weer naar Nederland voor 5 intieme akoestische theater optredens. Naast de Lennons zullen ook Mark Harris (bas) en Rich Mangicaro (percussie) van de partij zijn.
Na de akoestische shows neemt de band ruim te tijd om alle fans te verwelkomen tijdens de meet & greet en signeer sessie.
Zelf zegt de band: 'An evening of West Coast harmonies and ...

Read more »

Double Vee artiesten scoren goed op Into The Great Wide Open

Double Vee artiesten scoren goed op Into The Great Wide Open 06-09-2011

Double Vee Concerts had tijdens Into The Great Wide Open elke dag wel 1 of meerdere artiesten die op het eiland te zien waren. Nu het stof is weggewaaid wordt duidelijk dat de acts een fantastische indruk hebben achtergelaten. Eefje de Visser (lees) verkocht namens de Nederlandse artiesten de meeste albums en moest alleen Agnes Obel als internationale conculega voor zich dulden. Zie hier
Ook Lucky ...

Read more »

Nieuwe clubtour Marike Jager

Nieuwe clubtour Marike Jager 02-09-2011

In september en oktober trekt Marike Jager wederom het land in om een optreden te geven in de beter clubs van Nederland. Ter promotie is er een zeer tof filmpje gemaakt.
Klik hier om het filmpje te bekijken.

Na de tour in de clubs duikt Marike het pluche in voor intieme theater concerten.
Klik hier voor de theater speellijst.
...

Read more »

'Omdat ik dat wil' van Roosbeef op de luisterpaal

'Omdat ik dat wil' van Roosbeef op de luisterpaal 01-09-2011

Gisteren avond presenteerde Roosbeef in een uitverkocht Paradiso haar tweede album 'Omdat ik dat wil'. Met een zeer strakke en goede set speelde Roosbeef zo'n beetje alle songs van het nieuwe album. De reactie van het publiek op het nieuwe werk was super positief, dus dat belooft wat voor de komende clubtour.
Lees hier de recensie van OOR.
Was je er niet bij of juist ...

Read more »

Eefje de Visser straalt tijdens opening Uitmarkt

Eefje de Visser straalt tijdens opening Uitmarkt 27-08-2011

Gisterenavond speelde Eefje de Visser samen met toetsenist Jelte Heringa en de New Cool Collective Big Band haar nieuwe single Hartslag.
Dit werd live uitgezonden op Nederland 2.
Klik hier om het terug te kijken.
 

Read more »

Baxter Dury nu te beluisteren op de luisterpaal

Baxter Dury nu te beluisteren op de luisterpaal 27-08-2011

Langzaam begint Nederland Baxter Dury te ontdekken. Met het album Happy Soup gooit hij al hele hoge ogen in Engeland en het lijkt erop dat Nederland gaat volgen. Op 7 oktober speelt Dury in Paradiso (klik hier voor tickets).
Maar eerst kan je hier het complete album tijdelijk beluisteren.

Read more »

Debuut James Vincent McMorrow nu te beluisteren

Debuut James Vincent McMorrow nu te beluisteren 24-08-2011

Het prachtige debuut album 'Early In The Morning' van de Ierse troubadour James Vincent McMorrow is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om het album te beluisteren.
James is volgend weekend live te zien op het Into The Great Wide Open Festival op Vlieland.

Read more »

The Jezabels tekenen bij PIAS

The Jezabels tekenen bij PIAS 22-08-2011

De Australische groep The Jezabels hebben hun handtekening gezet onder een contract met Play It Again Sam (PIAS). De band zal begin 2012 hun debuut cd (met de titel 'Prisoner) in Nederland uitbrengen die komende week vooraf gegaan wordt door de eerste single getiteld 'Endless Summer'.
The Jezabels zijn live te zien op 16 september in Eindhoven (Effenaar) en 17 september in Utrecht (Ekko).
Klik op ...

Read more »