DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe clip Delorentos gelanceerd

Nieuwe clip Delorentos gelanceerd 24-10-2011

De Ierse band Delorentos heeft in Ierland een super catchy nieuwe single uitgebracht en er een originele en zeer 'close-up' video bij gemaakt. Deze single en het nieuwe album worden begin 2012 in Nederland verwacht.
Maar hier kan je de nieuwe clip al vast bekijken.

Read more »

Debuut album Veronica Falls tijdelijk te beluisteren

Debuut album Veronica Falls tijdelijk te beluisteren 19-10-2011

Na twee erg goed ontvangen singles is deze week de langverwachte eerste cd van Veronica Falls uitgekomen. De eerste reacties vanuit de internationale pers zijn hardstikke positief.
Luister dus zelf maar of je het met de 'critics' eens bent.
Klik hier om het album op de luisterpaal van 3voor12 te beluisteren.
Op 11 november speelt de band tijdens London Calling in Paradiso. Kik ...

Read more »

Asteroids galaxy tour komt met nieuw materiaal naar Paradiso

Asteroids galaxy tour komt met nieuw materiaal naar Paradiso 17-10-2011

Op woensdag 9 november komt de Deense band The Asteroids Galaxy Tour naar Amsterdam voor een exclusief optreden. Tijdens het concert zullen zij hun nieuwste werk aan het publiek laten horen, ook zullen de favorieten van het laatste album 'Fruit' niet ontbreken. De 'Asteroids' willen met deze try-out de reactie van het publiek peilen en hun fans de kans geven om het eerst de nieuwe liedjes te luisteren. 9 ...

Read more »

The Duke Spirit support White Lies

The Duke Spirit support White Lies 13-10-2011

The Duke Spirit stond onlangs nog in een volle Paradiso en is nu door White Lies gevraagd om de gehele Europese tour mee te gaan als support.
The Duke Spirit zal samen met White Lies te zien zijn in Groningen - Oosterpoort op 11 december en in Eindhoven - Klokgebouw op 6 december.
 

Read more »

Engelbert Humperdinck naar Nederland

Engelbert Humperdinck naar Nederland 11-10-2011

Op donderdag 14 december a.s. komt de legendarische popzanger Engelbert Humperdinck naar Nederland.
De populaire en stijlvolle performer, die in 2007 nog zes keer samen met De Toppers in de Arena stond, zal een éénmalig zitconcert geven in het Utrechtse Muziekcentrum Vredenburg.

Humperdinck, vaak in één adem genoemd met grootheden als Frank Sinatra en Tom Jones, scoorde vele hits, won vier Grammy nominaties en een ...

Read more »

Nieuwe album The Answer nu op de luisterpaal

Nieuwe album The Answer nu op de luisterpaal 09-10-2011

The Answer kwam eerder deze maand met hun nieuwe album: Revival en is nu te beluisteren via de luisterpaal. Het nieuwe album is de derde studioplaat van deze Ierse Rockband. Begin december is The Answer te bewonderen in W2 in Den Bosch. Klik hier voor tickets.

Read more »

Eefje de Visser bezorgt Nederland kippenvel

Eefje de Visser bezorgt Nederland kippenvel 08-10-2011

Gisteren was Eefje de Visser te gast bij De Wereld Draait Door. Voor DWDD Recordings bracht zij haar eigen versie van 'Call Me' van Blondie. Heel Nederland kreeg kippenvel en Eefje werd zelfs treding topic op Twitter!!
Klik hier om het terug te kijken.

Read more »

Guus Meeuwis 'Armen Open clubtour' 2012

Guus Meeuwis 'Armen Open clubtour' 2012 07-10-2011

Guus Meeuwis kondigde vorige week aan dat hij een exclusief optreden in Paradiso zou gaan geven op 4 november a.s. De reacties en de vraag naar kaartjes waren zo overweldigend dat de show binnen 15 minuten na de start van de openbare verkoop was uitverkocht. Voor Guus een reden om een hele clubtour te gaan doen. De ‘Armen Open Clubtour' brengt Guus Meeuwis en band in het voorjaar van ...

Read more »

James Vincent McMorrow & Ben l'oncle soul winnen Ebba Award

James Vincent McMorrow & Ben l'oncle soul winnen Ebba Award 06-10-2011

Vandaag is bekend gemaakt dat zowel James Vincent McMorrow als Ben l'Oncle Soul een EBBA award in de wacht hebben gesleept. De European Border Breakers Awards worden uitgereikt aan nieuwe talenten binnen de Europese popmuziek, die de meeste cd's hebben verkocht buiten hun eigen landsgrenzen. De EBBA's worden op Eurosonic tijdens een show door Jools Holland uitgereikt.

Read more »

k's Choice in unieke setting naar Nederlandse theaters

k's Choice in unieke setting naar Nederlandse theaters 04-10-2011

k’s Choice komt in januari naar Nederland met vier intieme akoestische shows in het theater. Na het wereldwijde success van come back album Echo Mountain, verschijn in November het nieuwe akoestische album Little Echoes. Bewapend met slechts 2 gitaren, 1 piano en 3 stemmen voeren Sarah en Gert Bettens en Reinout Swinnen de grootste k’s Choice hits klein uit. Aangevuld met persoonlijke favorieten van het drietal. De voorverkoop ...

Read more »