DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

G. Love voor exclusieve show naar Nederland

G. Love voor exclusieve show naar Nederland 23-06-2011

G. Love komt op 20 september voor een exlusieve en zeer intieme show naar de Melkweg in Amsterdam. Dit maal laat hij zijn Special Sauce thuis en zal hij in zijn eentje geheel akoestisch optreden. De voorverkoop begint aanstaande zaterdag. Klik hier voor kaartjes.
 

Read more »

Lucy Wainwright Roche en Gomez op de luisterpaal

Lucy Wainwright Roche en Gomez op de luisterpaal 22-06-2011

Het album van lucy Wainwright Roche is vanaf nu tijdelijk op de 3voor12 Luisterpaal te beluisteren. Als telg van de Wainwright songsmid familie weet je van te voren dat het goed zit.
Klik hier om het hele album te beluisteren.

Ook het nieuwe album van Gomez staat tijdelijk op de luisterpaal.
Klik hier om deze cd te beluisteren.

Read more »

The Jezabels voor twee shows naar Nederland

The Jezabels voor twee shows naar Nederland 21-06-2011

De meest veelbelovend Australische band van het moment heet The Jezabels. In Australië is de band al een groot succes en in Amerika en Europa begint men ook langzamerhand de band te ontdekken.
Ken je The Jezabels nog niet, klik dan vooral hier en laat je overtuigen.
Op 16 september zal de band in Eindhoven (Effenaar) optreden.
Op 17 september speelt de band in ...

Read more »

The Baseballs live in Utrecht

The Baseballs live in Utrecht 17-06-2011

Als onderdeel van een uitgebreide Europese tournee spelen The Baseballs op 6 oktober in Muziek Centrum Vredenburg in Utrecht. Na het wereldwijde succes met het album Strike en de uitverkochte clubtour in november vorig jaar, hebben The Baseballs inmiddels een nieuw album uit, getiteld Strings ‘n’ Stripes. De drie rock-‘n-roll helden blijven met dit album dicht bij zichzelf en hun liefde voor de jaren ’50 en ’60, wat ...

Read more »

Wakey! Wakey! naar Paradiso

Wakey! Wakey! naar Paradiso 15-06-2011

De nieuwe Amerikaanse band Wakey! Wakey! komt naar Paradiso. Helemaal onbekend is deze groep niet, want de zanger ken je wellicht al van de tv-serie One Tree Hill. Voor deze serie schreef hij met Wakey! Wakey! ook enkele songs.
Op 7 juli komt de band voor een exclusieve show naar Paradiso in Amsterdam.
Klik hier voor kaarten.

Read more »

Go Back To The Zoo pakt Pinkpop in

Go Back To The Zoo pakt Pinkpop in 14-06-2011

Go Back To The Zoo heeft Pinkpop ingepakt met een sterke show. De aankleding is goed en dat maakt het geheel nog aantrekkelijker. Het is mooi om te zien hoe de band het afgeladen veld moeiteloos meekrijgt. lees hier de hele recensie. En bekijk Electric

Read more »

The Baseballs en Guus Meeuwis live op de radio

The Baseballs en Guus Meeuwis live op de radio 01-06-2011

Afgelopen vrijdag speelden The Baseballs samen met Guus Meeuwis live bij radio 538 hun gezamenlijke single 'This is a night'.
Klik hier om het optreden te bekijken.

Read more »

Marike Jager bij That's Live op 3FM

Marike Jager bij That's Live op 3FM 31-05-2011

Zaterdag is de charmante singer-songwriter Marike Jager opnieuw te gast in That's Live!
De zomer zit misschien al in je hoofd, en met de speciale 'acoustic summer' versie van de nieuwe single Rusty gaat ie er zéker niet meer uit! Klik hier voor deze zomerse versie. Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan, maar let op! De opname is tussen ...

Read more »

Vijfde nummer 1-album Guus Meeuwis

Vijfde nummer 1-album Guus Meeuwis 24-05-2011

Het nieuwe album 'Armen Open' van Guus Meeuwis komt deze week binnen de op eerste plaats van de GfK Dutch Album Top 100. Daarmee scoort de Brabantse zanger zijn vijfde nummer 1-notering in de lijst. Eerder bereikte Meeuwis de eerste plaats met zijn debuutalbum 'Verbazing' (1996; 1 week), 'Tien Jaar Levensecht' (2004; 4 weken), 'Hemel Nr. 7' (2007; 1 week) en 'NW8' (2008; 6 weken). 'Armen Open' is ...

Read more »

Donavon Frankenreiter in Paradiso

Donavon Frankenreiter in Paradiso 22-05-2011

Op 13 september komt de Amerikaanse singer-songwriter Donavon Frankenreiter naar Nederland voor een exclusief concert in Paradiso te Amsterdam.
Bij zijn laatste bezoek aan Nederland nam Frankenreiter een duet op met Janne Schra van Room Eleven en Schradinova.
Klik hier om te zien hoe het opgenomen is en hier om dit duet te luisteren.
Donavon heeft Janne gevraagd om zijn voorprogramma te ...

Read more »