DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eefje de Visser start succesvolle clubtour

Eefje de Visser start succesvolle clubtour 05-04-2011

Afgelopen vrijdag begon de clubtour van Eefje de Visser met band die haar langs 10 zalen in het Nederlandse clubcircuit leidt. Zondag speelde ze in 013 in Tilburg en dat viel bij publiek en pers in zeer goede aarde:

Nu.nl schrijft: "Ook valt het tijdens haar optreden pas echt op hoe sterk De Visser vocaal is. Toonvast, loepzuiver en gecontroleerd, maar toch met een eigenheid die ...

Read more »

Bag Raiders wordt ondekt door de Nederlandse radio

Bag Raiders wordt ondekt door de Nederlandse radio 26-03-2011

De Australische act Bag Raiders wordt inmiddels opgepikt door de Nederlandse radio- en tv-stations.
MTV benoemde de single 'Sunlight' Must-C van deze week.
Smash FM bestempelde de song als Smash Track en 3FM heeft de single opgenomen op de playlist.
Bekijk hier de video van 'Sunlight'.
Op 30 april speelt de band live in Katwijk aan Zee op Festival de Schuit.

Read more »

Nu op de luisterpaal: Frankie & The Heartstrings

Nu op de luisterpaal: Frankie & The Heartstrings 26-03-2011

Het debuut album 'Hunger' van Frankie & The Heartstrings is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier als je het album wilt luisteren.
Frankie & The Heartstrings is in mei in Nederland:
4 mei Rotterdam - Rotown
5 mei Haarlem - Bevrijdingspop
6 mei Amsterdam - Paradiso
7 mei Utrecht - Read more »

Nieuw album The Baseballs

Nieuw album The Baseballs 24-03-2011

Na het wereldwijde succes met het album Strike, is het op 6 mei tijd voor een nieuw album van The Baseballs getiteld Strings ‘n’ Stripes. De drie rock-‘n-roll helden blijven met dit album dicht bij zichzelf en hun liefde voor de jaren ’50 en ’60. De eerste single ging vanochtend bij Giel op 3FM in première en is een swingende versie van Candy Shop, naar het origineel van rapper ...

Read more »

Marike Jager en Fitz & The Tantrums op de luisterpaal

Marike Jager en Fitz & The Tantrums op de luisterpaal 24-03-2011

De albums van Marike Jager en Fitz & The Tantrums zijn tijdelijk te beluisteren via de luisterpaal van 3voor12. Klik hier voor het album van Marike Jager. Clutour start op Klik hier voor het album van Fitz & The Tantrums. Live te zien op 7 mei in Paradiso in Amsterdam.

Read more »

Double Vee acts alom aanwezig op SXSW

Double Vee acts alom aanwezig op SXSW 22-03-2011

Willem en Jacco waren afgelopen week in Austin, Texas, USA om het South By South West festival (sxsw) te bezoeken, oude vrienden te spreken, oude helden te zien (Emmylou Harris (3 juni in Carré), G. Love, Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD)k's Choice en Lucinda Williams), nieuwe vrienden te maken en heel veel nieuwe artiesten en bands te ontdekken.
En ...

Read more »

Eels naar Nederland

Eels naar Nederland 22-03-2011

Eels komt voor 4 shows naar Nederland.
Na een spetterende concertreeks in de zomer van 2010 met shows in Amsterdam, Utrecht en Groningen, komt de band nu terug naar Nederland voor 4 shows in Amsterdam (2 x Paradiso), Heerlen en Eindhoven.
De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Read more »

Emmylou Harris & the Red Dirt Boys naar Amsterdam

Emmylou Harris & the Red Dirt Boys naar Amsterdam 16-03-2011

Op vrijdag 3 juni 2011 zal Emmylou Harris samen met haar Red Dirt Boys een exclusief Nederlands optreden geven in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Halverwege de jaren zeventig stond de alom geprezen Amerikaanse voor het eerst in onze hoofdstad. Bijna vier decennia later heeft Harris veel verschillende lokaties in Amsterdam gezien, maar tijdens haar laatste Nederlandse show in september 2008 werd het duidelijk dat deze artiest in het ...

Read more »

Marike Jager op tour

Marike Jager op tour 14-03-2011

Op 1 april komt het nieuwe album 'Here comes the night' van Marike Jager uit en om dit album goed te promoten gaat ze een uitgebreide clubtour doen met haar band.
De cd-presentatie in Paradiso in Amsterdam op 5 april was zo snel uitverkocht dat er een extra concert is toegevoegd op 29 mei.
Kijk voor alle data op de artiesten pagina van Marike Jager.

Read more »

The Pogues voor exclusief concert naar Nederland

The Pogues voor exclusief concert naar Nederland 10-03-2011

Op zaterdag 9 juli zullen the 'good old' Pogues naar Nederland komen voor een exclusief optreden in de Melkweg te Amsterdam.
De voorverkoop voor deze show begint aanstaande zaterdag en tickets zijn hier te krijgen.

Read more »