DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuw album The Baseballs

Nieuw album The Baseballs 24-03-2011

Na het wereldwijde succes met het album Strike, is het op 6 mei tijd voor een nieuw album van The Baseballs getiteld Strings ‘n’ Stripes. De drie rock-‘n-roll helden blijven met dit album dicht bij zichzelf en hun liefde voor de jaren ’50 en ’60. De eerste single ging vanochtend bij Giel op 3FM in première en is een swingende versie van Candy Shop, naar het origineel van rapper ...

Read more »

Marike Jager en Fitz & The Tantrums op de luisterpaal

Marike Jager en Fitz & The Tantrums op de luisterpaal 24-03-2011

De albums van Marike Jager en Fitz & The Tantrums zijn tijdelijk te beluisteren via de luisterpaal van 3voor12. Klik hier voor het album van Marike Jager. Clutour start op Klik hier voor het album van Fitz & The Tantrums. Live te zien op 7 mei in Paradiso in Amsterdam.

Read more »

Double Vee acts alom aanwezig op SXSW

Double Vee acts alom aanwezig op SXSW 22-03-2011

Willem en Jacco waren afgelopen week in Austin, Texas, USA om het South By South West festival (sxsw) te bezoeken, oude vrienden te spreken, oude helden te zien (Emmylou Harris (3 juni in Carré), G. Love, Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD)k's Choice en Lucinda Williams), nieuwe vrienden te maken en heel veel nieuwe artiesten en bands te ontdekken.
En ...

Read more »

Eels naar Nederland

Eels naar Nederland 22-03-2011

Eels komt voor 4 shows naar Nederland.
Na een spetterende concertreeks in de zomer van 2010 met shows in Amsterdam, Utrecht en Groningen, komt de band nu terug naar Nederland voor 4 shows in Amsterdam (2 x Paradiso), Heerlen en Eindhoven.
De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Read more »

Emmylou Harris & the Red Dirt Boys naar Amsterdam

Emmylou Harris & the Red Dirt Boys naar Amsterdam 16-03-2011

Op vrijdag 3 juni 2011 zal Emmylou Harris samen met haar Red Dirt Boys een exclusief Nederlands optreden geven in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Halverwege de jaren zeventig stond de alom geprezen Amerikaanse voor het eerst in onze hoofdstad. Bijna vier decennia later heeft Harris veel verschillende lokaties in Amsterdam gezien, maar tijdens haar laatste Nederlandse show in september 2008 werd het duidelijk dat deze artiest in het ...

Read more »

Marike Jager op tour

Marike Jager op tour 14-03-2011

Op 1 april komt het nieuwe album 'Here comes the night' van Marike Jager uit en om dit album goed te promoten gaat ze een uitgebreide clubtour doen met haar band.
De cd-presentatie in Paradiso in Amsterdam op 5 april was zo snel uitverkocht dat er een extra concert is toegevoegd op 29 mei.
Kijk voor alle data op de artiesten pagina van Marike Jager.

Read more »

The Pogues voor exclusief concert naar Nederland

The Pogues voor exclusief concert naar Nederland 10-03-2011

Op zaterdag 9 juli zullen the 'good old' Pogues naar Nederland komen voor een exclusief optreden in de Melkweg te Amsterdam.
De voorverkoop voor deze show begint aanstaande zaterdag en tickets zijn hier te krijgen.

Read more »

Moke met Metropole op 5 mei

Moke met Metropole op 5 mei 10-03-2011

De succesvolle samenwerking tussen Moke en Het Metropole Orkest krijgt op 5 mei een vervolg.
Op die dag zal Moke als 'ambassadeur van de vrijheid' per helicopter een tocht maken langs 4 Bevrijdingsfestivals ( Leeuwarden, Assen, Groningen en Zwolle). Het laatste festival zal worden afgesloten door Moke tesamen met het 50-koppig Metropole Orkest.
Eerder was deze combinatie te zien op Pinkpop en in de Heineken Music Hall.
Read more »

The Chapman Family maar Nederland

The Chapman Family maar Nederland 09-03-2011

Het heeft even geduurd voordat het debuut album klaar was, maar het is er nu!
The Chapman Family hebben er de tijd voor genomen en als je hier klikt, kan je meteen horen dat dat niet voor niks is geweest.
De liefhebbers van Joy Division, Editors, White Lies en Interpol zullen hier zeker raad mee weten.
Als kers op de taart komt The Chapman Family ...

Read more »

The Dears en Lucinda Williams op de Luisterpaal

The Dears en Lucinda Williams op de Luisterpaal 09-03-2011

Er kan weer naar hartelust geluisterd worden naar 2 mooie albums op de luisterpaal van 3voor12.
Ditmaal staan de albums van The Dears en Lucinda Williams voor u klaar.
The Dears spelen op 16 april in de Melkweg in Amsterdam. Klik hier voor kaartjes. Joast zal hier het support verzorgen.

Klik hier om het album van The Dears ...

Read more »