DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Beluister het nieuwe album van Buffalo Tom

Beluister het nieuwe album van Buffalo Tom 03-03-2011

Het nieuwe album van Buffalo Tom staat tijdelijk op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om het te beluisteren.
Buffalo Tom speelt op 5 maart in Vera in Groningen (sold out) en op 7 maart in de Melkweg in Amsterdam. Voor de Melkweg zijn nog kaarten beschikbaar.

Read more »

Het dansje van Eefje - nieuwe video clip

Het dansje van Eefje - nieuwe video clip 20-02-2011

Eefje de Visser heeft bij haar single 'Afdwaalt' en super dansbare video clip gemaakt. Samen met filmmakers Pergamijn en haar vriendje en tevens producer Marcel, Skiggy, Tegelaar heeft Eefje zich in het zweet gewerkt om de juiste choreografie op de film te slingeren.
Bekijk hier het resultaat.

Vanaf 1 april tourt Eefje door heel Nederland. Kaartjes zijn nu in de ...

Read more »

Yuck in Paradiso

Yuck in Paradiso 20-02-2011

Yuck komt op 10 maart naar Paradiso in Amsterdam. (klik hier voor tickets)
Deze exclusieve show is een opwarmertje voor de release van het album op 18 april. De afgelopen maanden is Yuck komen bovendrijven als een van de leukste en meest verfrissende bands van het moment en zeker als een van de meest avontuurlijke en minst voorspelbare. In plaats van de geijkte paden te ...

Read more »

Exclusief Nederlands optreden Fitz & The Tantrums

Exclusief Nederlands optreden Fitz & The Tantrums 19-02-2011

Eind vorig jaar kon het Nederlandse publiek al kennis maken met de single MoneyGrabber van Fitz and the Tantrums. 3FM DJ Gerard Ekdom had de track van internet gehaald en draaide de single veelvuldig. Mede als gevolg hiervan groeide MoneyGrabber uit tot een van de meest aangevraagde platen tijdens 3FM’s Serious Request. MoneyGrabber is afkomstig van het imposante debuutalbum Pickin’ Up The Pieces dat in ...

Read more »

Marike Jager verkoopt Paradiso uit

Marike Jager verkoopt Paradiso uit 16-02-2011

Het speciale optreden in Paradiso ter ere van haar nieuwe derde album is in record tempo uitverkocht. Daarom heeft Marike samen met Paradiso besloten om haar fans niet teleur te stellen en een extra concert in te plannen op 29 mei aanstaande.
Klik hier om kaartjes te kopen. De voorverkoop begint aanstaande zaterdag.

Read more »

Joast bij DWDD en meteen een nieuwe clip

Joast bij DWDD en meteen een nieuwe clip 16-02-2011

Joast is door De Wereld Draait Door uitgenodigd om morgen (donderdag 17-4-2011) tekomen optreden. Hij heeft naast een nieuwe EP met een nieuwe song en enkele tracks van zijn debuut album 'Transatlantic Hope' ook een hele mooie nieuwe videoclip gemaakt bij het nummer 'Bright Blue Eyes'.
Klik hier om de video te bekijken.

Read more »

Ray LaMontagne & Mavis Staples winnen Grammy

Ray LaMontagne & Mavis Staples winnen Grammy 14-02-2011

Ray LaMontagne & The Pariah Dogs heeft een Grammy Award gewonnen voor zijn album 'God Willin' & The Creek Don't Rise' in de categorie Best Contemporary Folk Album.
Ray LaMontagne speelt overmorgen in een uitverkochte Vredenburg in Utrecht.

Ook Mavis Staples is in de prijzen gevallen en wel voor haar album 'You Are Not Alone' in de categorie Best Americana Album.

Read more »

Eerbetoon aan Solomon Burke tijdens Grammy Awards

Eerbetoon aan Solomon Burke tijdens Grammy Awards 13-02-2011

Vandaag, zondag 13 februari, vindt in Los Angeles de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze Grammy Awards plaats. Niemand minder dan Mick Jagger zal tijdens dit evenement een eerbetoon bewijzen aan de vorig jaar in Amsterdam overleden soullegende Solomon Burke. Het is de eerste keer dat Mick Jagger live optreedt tijdens de Grammy Awards. Burke  zou op 12 oktober jl. in  Nederland optreden ...

Read more »

Ray LaMontagne @ MCV

12-02-2011

Op dit moment zijn er concertkaarten geannuleerd voor Ray LaMontagne & The Pariah Dogs in MCV te Utrecht.  Mocht uw kaartnummer erbij staan, lees dan verder om te zien wat u moet doen.

Ray LaMontagne & The Pariah Dogs - Utrecht - MCV - 16-2-2011 APJDFBTBS - 4966777 - MZ-Z-31-23 - 6240 K3412RL160211 11011359 3324
Deze ticket is doorverkocht en dan weet u niet zeker ...

Read more »

Nieuwe albums Mogwai en Bright Eyes op de luisterpaal

Nieuwe albums Mogwai en Bright Eyes op de luisterpaal 12-02-2011

De nieuwe albums van Mogwai en Bright Eyes zijn tijdelijk te beluisteren via de luisterpaal van VPRO's 3voor12.
Klik hier om het album van Mogwai te beluisteren.
Klik hier om het album van Bright Eyes te beluisteren.

Mogwai speelt op 15 maart in Paradiso. Klik hier voor tickets.
De show van Bright Eyes op 21 februari in Paradiso ...

Read more »