DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Tina Dico Welcome Back Tour

Tina Dico Welcome Back Tour 21-01-2011

In oktober vorig jaar verkocht Tina Dico al heel stilletjes de bovenzaal van Paradiso uit. Nu komt ze terug voor een show in Paradiso en in Roepaen te Ottersum. De mensen die haar in Amsterdam of afgelopen week tijdens Eurosonic in Groningen hebben gezien weten dat Tina super mooie, maar hele breekbare liedjes maakt. De ticketverkoop is inmiddels gestart, dus zorg dat je er snel bij bent.

Read more »

Ben Ottewell komt naar Nederland

Ben Ottewell komt naar Nederland 21-01-2011

De liefhebbers van indie college rock groep Gomez weten meteen over wie het hier gaat. Ben Ottewell is namelijk de zanger van Gomez. Hij gaat nu weer eens solo op pad en de mensen die hem al eens eenzaam op het podium aan het werk hebben gezien, weten dat hij griezelig mooie liedjes maakt. Tel daar nog wat mooie en goed uitgekozen covers bij op en je hebt een ...

Read more »

Korte film en EP voor Joast

Korte film en EP voor Joast 20-01-2011

Joast brengt over enkele dagen de EP 'Bright Blue Eyes' uit. Het titelnummer is terug te vinden op het bijzonder positief ontvangen debuutalbum 'Transatlantic Hope'. Het bezingt de angst om vast te roesten in een vertrouwde omgeving. Daarnaast zijn er op de EP ook twee nieuwe tracks te horen: 'So Lost' en 'Little Dreamer'. Afsluiter is de originele 4-sporen demo van 'Bright Blue Eyes'.
De EP is Read more »

Shows The Gracious Few verplaatst

Shows The Gracious Few verplaatst 20-01-2011

In verband met een knie blessure van gitarist Chad van The Gracious Few ziet de band zich genoodzaakt de geplande shows in januari te verplaatsen naar februari.
De nieuwe data worden:
21 februari Groningen-Oosterpoort
23 februari Amsterdam-Melkweg
26 februari Weert-De Bosuil
Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk gewoon geldig.

Read more »

Nieuwe cd Marike Jager aanstaande

Nieuwe cd Marike Jager aanstaande 20-01-2011

Nieuw album Marike Jager gemixt door Grammy winnaar Tchad Blake.

Op vrijdag 1 april verschijnt het nieuwe album van singer/songwriter Marike Jager, getiteld ‘Here comes the night’. De plaat is gemixt door meervoudig Grammy winnaar Tchad Blake. Deze eigenzinnige producer werkte onder meer met The Black Keys, Tom Waits, Elvis Costello en Suzanne Vega. Marike is trots en verrast. “Ik had hem liedjes toegestuurd, hij ...

Read more »

Paradiso uitverkocht, extra show voor Eefje

Paradiso uitverkocht, extra show voor Eefje 17-01-2011

De show van Eefje op 27 januari in Paradiso is helemaal uitverkocht. Omdat we enorm veel aanvragen krijgen van teleurgestelde fans hebben we besloten een extra show in te lassen tijdens Eefjes clubtour in april.
Op 28 april doet Eefje met haar band een EXTRA optreden in Paradiso. De voorverkoop van de extra show begint op woensdag 19 januari.

Read more »

Shows Cosmo Jarvis afgelast

Shows Cosmo Jarvis afgelast 17-01-2011

In verband met een vertraging bij de release van het album van Cosmo Jarvis heeft het management besloten de show af te lasten. Omdat het nog niet helemaal duidelijk is wanneer het album uit gaat komen, zijn er nog geen nieuwe data bekend. Reeds gekochte kaarten kunnen worden teruggebracht. Kijk hiervoor op de sites van de zalen.

Read more »

Album Eefje op de luisterpaal

Album Eefje op de luisterpaal 07-01-2011

Het debuut album van Eefje dat sinds vandaag in de winkel ligt, is nu tijdelijk helemaal te horen op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om het album te luisteren.

Read more »

Na Venice nu ook Ven-ish naar Nederland

Na Venice nu ook Ven-ish naar Nederland 05-01-2011

Na de onlangs aangekondigde en reeds uitverkochte voorstelling van VENICE in De Melkweg op 10 april verlaten Pat, Kipp en Mark Lennon een dag later Nederland om verder te touren met Roger Waters op zijn wereldtour met "The Wall".
Evenwel is er voor de Venice fans goed nieuws, want bandleider Michael Lennon blijft nog een weekje langer dan voorzien in Nederland om een paar extra acoustische shows te ...

Read more »

Ben L'Oncle Soul verkoopt Paradiso uit

Ben L'Oncle Soul verkoopt Paradiso uit 03-01-2011

De show van Ben L'Oncle Soul op 24 februari in Paradiso is helemaal uitverkocht. Wil je Ben niet missen, dan kan je nog terecht in Nijmegen op 25 februari, want in Doornroosje zijn nu nog enkele kaarten beschikbaar.
Foto door Dimitri Simon.

Read more »