DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe album The Go! Team op de luisterpaal

Nieuwe album The Go! Team op de luisterpaal 31-01-2011

Het nieuwe album van The Go! Team is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van VPRO's 3voor12.
Klik hier om het album te beluisteren.

Read more »

Eefje ontvangt eerste 'Koek' van Lucky Fonz III

Eefje ontvangt eerste 'Koek' van Lucky Fonz III 28-01-2011

In een bomvolle Paradiso overhandigde Lucky Fonz III de officiële eerste 'De Koek' cd aan Eefje. Het debuut album van Eefje ligt al sinds begin januari in de winkel, maar er was nog geen officieel release feest gevierd.
Harold Hulskers heeft er enkele foto's van gemaakt.

Read more »

Joan Baez voor eenmalige show naar Eindhoven

Joan Baez voor eenmalige show naar Eindhoven 27-01-2011

Onder het motto 'An intimate evening with' geeft de legendarische singer-songwriter Joan Baez op woensdag 13 april 2011 een concert in Muziekgebouw Eindhoven. Dit enige optreden in Nederland maakt deel uit van een kleinschalige tournee die zij dit voorjaar doet.

De carrière van Joan Baez beslaat meer dan 50 jaar. Haar debuut op een groot podium maakte ze al in 1959 op het Newport Folk Festival, ...

Read more »

Tina Dico Welcome Back Tour

Tina Dico Welcome Back Tour 21-01-2011

In oktober vorig jaar verkocht Tina Dico al heel stilletjes de bovenzaal van Paradiso uit. Nu komt ze terug voor een show in Paradiso en in Roepaen te Ottersum. De mensen die haar in Amsterdam of afgelopen week tijdens Eurosonic in Groningen hebben gezien weten dat Tina super mooie, maar hele breekbare liedjes maakt. De ticketverkoop is inmiddels gestart, dus zorg dat je er snel bij bent.

Read more »

Ben Ottewell komt naar Nederland

Ben Ottewell komt naar Nederland 21-01-2011

De liefhebbers van indie college rock groep Gomez weten meteen over wie het hier gaat. Ben Ottewell is namelijk de zanger van Gomez. Hij gaat nu weer eens solo op pad en de mensen die hem al eens eenzaam op het podium aan het werk hebben gezien, weten dat hij griezelig mooie liedjes maakt. Tel daar nog wat mooie en goed uitgekozen covers bij op en je hebt een ...

Read more »

Korte film en EP voor Joast

Korte film en EP voor Joast 20-01-2011

Joast brengt over enkele dagen de EP 'Bright Blue Eyes' uit. Het titelnummer is terug te vinden op het bijzonder positief ontvangen debuutalbum 'Transatlantic Hope'. Het bezingt de angst om vast te roesten in een vertrouwde omgeving. Daarnaast zijn er op de EP ook twee nieuwe tracks te horen: 'So Lost' en 'Little Dreamer'. Afsluiter is de originele 4-sporen demo van 'Bright Blue Eyes'.
De EP is Read more »

Shows The Gracious Few verplaatst

Shows The Gracious Few verplaatst 20-01-2011

In verband met een knie blessure van gitarist Chad van The Gracious Few ziet de band zich genoodzaakt de geplande shows in januari te verplaatsen naar februari.
De nieuwe data worden:
21 februari Groningen-Oosterpoort
23 februari Amsterdam-Melkweg
26 februari Weert-De Bosuil
Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk gewoon geldig.

Read more »

Nieuwe cd Marike Jager aanstaande

Nieuwe cd Marike Jager aanstaande 20-01-2011

Nieuw album Marike Jager gemixt door Grammy winnaar Tchad Blake.

Op vrijdag 1 april verschijnt het nieuwe album van singer/songwriter Marike Jager, getiteld ‘Here comes the night’. De plaat is gemixt door meervoudig Grammy winnaar Tchad Blake. Deze eigenzinnige producer werkte onder meer met The Black Keys, Tom Waits, Elvis Costello en Suzanne Vega. Marike is trots en verrast. “Ik had hem liedjes toegestuurd, hij ...

Read more »

Paradiso uitverkocht, extra show voor Eefje

Paradiso uitverkocht, extra show voor Eefje 17-01-2011

De show van Eefje op 27 januari in Paradiso is helemaal uitverkocht. Omdat we enorm veel aanvragen krijgen van teleurgestelde fans hebben we besloten een extra show in te lassen tijdens Eefjes clubtour in april.
Op 28 april doet Eefje met haar band een EXTRA optreden in Paradiso. De voorverkoop van de extra show begint op woensdag 19 januari.

Read more »

Shows Cosmo Jarvis afgelast

Shows Cosmo Jarvis afgelast 17-01-2011

In verband met een vertraging bij de release van het album van Cosmo Jarvis heeft het management besloten de show af te lasten. Omdat het nog niet helemaal duidelijk is wanneer het album uit gaat komen, zijn er nog geen nieuwe data bekend. Reeds gekochte kaarten kunnen worden teruggebracht. Kijk hiervoor op de sites van de zalen.

Read more »