DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Album Eefje op de luisterpaal

Album Eefje op de luisterpaal 07-01-2011

Het debuut album van Eefje dat sinds vandaag in de winkel ligt, is nu tijdelijk helemaal te horen op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om het album te luisteren.

Read more »

Na Venice nu ook Ven-ish naar Nederland

Na Venice nu ook Ven-ish naar Nederland 05-01-2011

Na de onlangs aangekondigde en reeds uitverkochte voorstelling van VENICE in De Melkweg op 10 april verlaten Pat, Kipp en Mark Lennon een dag later Nederland om verder te touren met Roger Waters op zijn wereldtour met "The Wall".
Evenwel is er voor de Venice fans goed nieuws, want bandleider Michael Lennon blijft nog een weekje langer dan voorzien in Nederland om een paar extra acoustische shows te ...

Read more »

Ben L'Oncle Soul verkoopt Paradiso uit

Ben L'Oncle Soul verkoopt Paradiso uit 03-01-2011

De show van Ben L'Oncle Soul op 24 februari in Paradiso is helemaal uitverkocht. Wil je Ben niet missen, dan kan je nog terecht in Nijmegen op 25 februari, want in Doornroosje zijn nu nog enkele kaarten beschikbaar.
Foto door Dimitri Simon.

Read more »

Happy New Year

Happy New Year 01-01-2011

Wij willen iedereen een heel fijn 2011 wensen. Met veel mooie shows.
Happy New Year to everybody and we wish you many great shows in 2011.

Willem en Jacco

Read more »

Album Britta Persson op Luisterpaal

Album Britta Persson op Luisterpaal 30-12-2010

Het album van de nieuwe Zweedse indie pop koningin Britta Persson is nu tijdelijk in zijn geheel te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier als je het album wilt horen.

Britta is op 13 januari te zien tijdens Eurosonic in de Stadsschouwburg om 22:55 uur.

Read more »

DOUBLE VEE CONCERTS PRESENTS EUROSONIC 2011

DOUBLE VEE CONCERTS PRESENTS EUROSONIC 2011 27-12-2010

DOUBLE VEE CONCERTS is extremely active at Eurosonic. We present 16 acts who all together do around 35 shows during the Eurosonic 2011 weekend!
Of course you have to make sure that you will be at De Spieghel on Friday from 8pm onwards where DOUBLE VEE CONCERTS again presents new European talent at Eurosonic.
To give you an overview and tip you off what acts ...

Read more »

The Asteroids Galaxy Tour in nieuwe commercial Heineken

The Asteroids Galaxy Tour in nieuwe commercial Heineken 21-12-2010

De Denen van The Asteroids Galaxy Tour werden onlangs door Heineken gevraagd of zij mee wilden doen in de nieuwe commercial van het biermerk. Niet alleen hun song 'The Golden Age' is prominent te horen, maar ook de band zelf is te zien in de clip. De wereldwijde première van de commercial was afgelopen vrijdag in de STER Gouden Loekie verkiezing en hij zal wereldwijd worden vertoond!!
Read more »

Venice voor eenmalig optreden naar Amsterdam

Venice voor eenmalig optreden naar Amsterdam 21-12-2010

Op 10 april 2011 doet Venice een exclusieve electrische show in De Melkweg te Amsterdam on der de noemer 'Off the Wall'.

De 3 zangers van de band, Kip, Mark en Pat,  zijn momenteel op tournee met Roger Water's 'The Wall' 30-jarig jubileum. En op 10 april hebben ze precies een dag vrij in de tour.

Zij laten hun gitaarspelende broer/neef Michael overkomen om een spetterende ...

Read more »

PSV gebruikt song Storybox voor Kerstgroet

PSV gebruikt song Storybox voor Kerstgroet 20-12-2010

Vanaf vandaag is er op het PSV tv kanaal een warme Kerstgroet te zien van de supporters en spelers van PSV. Hiervoor maken ze gebruik van de clip en song 'It's Christmas Time' van Storybox.
Bekijk hier de clip door de PSV supporters en spelers. En wil je het origineel zien, dan kan je hier klikken.
 

Read more »

Nachtelijke verrassings show Lucky Fonz in Utrecht vannacht

Nachtelijke verrassings show Lucky Fonz in Utrecht vannacht 18-12-2010

Vannacht, na de uitverkochte show in Ekko, zullen Lucky Fonz & de Felle Kleuren nog een extra ingelast nacht concert geven tijdens het Weekend van het Kippenvel in Tivoli De Helling. Doordat een Engelse band vastzit in de sneeuw had het weekend een gat in het programma. En wie wil er nu geen extra feestje.
Lucky heeft ervoor gezorgd dat iedereen die in het bezit is ...

Read more »