DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eerste acts Noorderslag bekend

Eerste acts Noorderslag bekend 27-10-2010

Lucky Fonz & de Felle Kleuren en Schradinova zijn de eerste acts vanaf het DOUBLE VEE CONCERTS roster die zijn bevestigd voor Noorderslag op 15 januari in de Oosterpoort in Groningen.
Lucky Fonz III komt met zijn Felle Kleuren optreden in de 3FM zaal (de kleine zaal van de Oosterpoort) en Schradinova zal na hem het podium betreden.
Voor meer info kijk je op de site van ...

Read more »

Tina Dico & Sarah Blasko uitverkocht

Tina Dico & Sarah Blasko uitverkocht 26-10-2010

Het komt altijd goed met goede singer-songwriters, goede liedjes en mooie performances. Al zijn ze nog niet zo bekend, wel zijn de shows van Tina Dico en Sarah Blasko in Paradiso inmiddels helemaal uitverkocht.
Beide dames zijn exentriek, maken fantastisch mooie muziek en weten hoe ze op het podium en in de zaal een sfeer moeten creeëren die je niet snel vergeet.
Hou onze agenda in de ...

Read more »

Brief aan de staatssecretaris over BTW verhoging

Brief aan de staatssecretaris over BTW verhoging 22-10-2010

Omdat de voorgestelde BTW-verhoging slecht is voor publiek en organisatoren zijn er al veel mensen in de pen geklommen om dit bij de overheid kenbaar te maken. De wethouders van Cultuur van de 9 grote steden schreven al een brief aan de staatssecretaris (zie hier) en de Vereniging van Evenementen Makers richt zich nu ook op de heer Zijlstra. Zie hieronder:
Ministerie ...

Read more »

Ray Lamontagne 16 februari naar Nederland

Ray Lamontagne 16 februari naar Nederland 19-10-2010

In het kader van zijn wereldtournee, zal Ray Lamontagne op 16 februari 2011 optreden in Vredenburg, Utrecht. Het betreft het enige optreden in Nederland en de kaartverkoop start vrijdag aanstaande. Lamontagne speelde in september 2009 voor het laatst in ons land, in een uitverkochte Rabozaal van de Melkweg.

Recentelijk kwam Ray Lamontagne's nieuwste album uit getiteld: "God Willin' & The Creek Don't Rise". De begeleidingsband, met ...

Read more »

Homegoing Celebration for Solomon Burke

Homegoing Celebration for Solomon Burke 19-10-2010

Aanstaande donderdag 21 oktober vindt er een publieke meditatie en wake plaats voor de overleden Solomon Burke. De begravenis van Solomon Burke is op vrijdag 22 oktober. De begravenis zal via web casting wereldwijd te volgen zijn via de site van Burke.
Solomon Burke zei altijd: 'geef me bloemen als ik leef', dus de nabestaanden verzoeken iedereen geen bloemen te sturen, maar juist een bijdrage te doneren aan ...

Read more »

Schradinova en Solomon Burke & De Dijk in iTunes Top 10

Schradinova en Solomon Burke & De Dijk in iTunes Top 10 19-10-2010

De albums van Schradinova en Solomon Burke & De Dijk staan in de Top 10 van iTunes.
Schradinova prijkt trots op nummer 1!
Check het album op de luisterpaal.

Read more »

Family Of The Year eindelijk naar Nederland

Family Of The Year eindelijk naar Nederland 18-10-2010

Op 13 en 14 februari komt het Amerikaanse band Family Of The Year eindelijk naar Nederland.
De groep maakt prachtige songs in de traditie van Fleet Foxes, Bright Eyes en The Beach Boys.
Wil je meer over de band weten, lees dan hier een interview met de heren en dames van Family Of The Year.
De voorverkoop begint volgende week via de sites van de ...

Read more »

Schradinova en Moke op de luisterpaal

Schradinova en Moke op de luisterpaal 16-10-2010

Het debuut album van Schradinova is vanaf nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om te luisteren.

Ook het nieuwe album van Moke dat de band samen met het Metropole Orkest heeft opgenomen is tijdelijk te beluisteren.
Klik hier om dit album te beluisteren.

Read more »

Extra show Go Back To The Zoo Tivoli

Extra show Go Back To The Zoo Tivoli 11-10-2010

Tivoli De Helling was in één klap uitverkocht. Met als gevolg een extra show in de grote zaal van Tivoli aan de Oudegracht in Utrecht. Maar ook deze show is alweer bijna uitverkocht, dus heeft de band met Tivoli besloten om een extra dag vrij te maken in hun drukke agenda voor een EXTRA extra show!
Op 11 februari zal Go Back To The Zoo dus nogmaals in Tivoli ...

Read more »

SOLOMON BURKE & DE DIJK a home coming celebration

SOLOMON BURKE & DE DIJK a home coming celebration 10-10-2010

Verbijsterend, ongelooflijk, maar waar. Zondagmorgen is Solomon Burke een natuurlijke dood gestorven toen hij, in bijzijn van zijn dochter Candy en een vertegenwoordigster van het management, het vliegtuig op Schiphol verliet. In afwachting van de formele afhandeling en te volgen procedures, is het aannemelijk dat het stoffelijk overschot nog deze week naar Amerika wordt overgebracht. Solomon Burke zou dinsdag a.s. met De Dijk een uitverkocht concert geven ...

Read more »