DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Optreden Bettie Serveert verplaatst

Optreden Bettie Serveert verplaatst 03-12-2010

De vader van Bettie Serveert gitarist Peter Visser is helaas gisteren middag overleden. Daardoor kan het optreden van de band vanavond 3 dec in De Waerdse Tempel te Heerhugowaard niet doorgaan en wordt het verplaatst naar 25 feb 2011. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Voor meer informatie kan je kijken op de website van de Waerdse Tempel.

Read more »

Show Gotcha! Allstars in Eindhoven verplaatst

Show Gotcha! Allstars in Eindhoven verplaatst 01-12-2010

Het optreden van Gotcha! Allstars in Effenaar Eindhoven is verplaatst van 3 december 2010 naar 3 juni 2011. Reeds gekochte kaarten blijven natuurlijk gewoon geldig.
Check hier voor meer info.

Read more »

Joast covert Top 2000 hit

Joast covert Top 2000 hit 28-11-2010

Voor het Top 2000 cover project van Radio 2 heeft Joast het nummer 'We all stand together' van Paul McCartney opgenomen. Eefje is als gast vocalist op de track te horen en in de video te zien.
Klik hier om de video te bekijken en de song te beluisteren.
De foto's bij dit artikel zijn stills uit de clip.

Read more »

samenwerking Mojo Theater en Double Vee Concerts

samenwerking Mojo Theater en Double Vee Concerts 23-11-2010

Mojo Theater en DOUBLE VEE CONCERTS slaan de handen ineen bij de organisatie van drie unieke theatertournees. Voor het seizoen 2011-2012 staan tournees van Wolter Kroes, Moke en Miss Molly & Me op het programma.
Lees hier meer over deze samenwerkingen en de geplande tournees.

Read more »

Concert Ray LaMontagne uitverkocht

Concert Ray LaMontagne uitverkocht 22-11-2010

Het concert van Ray LaMontagne & The Pariah Dogs op 16 februari in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht is helemaal uitverkocht.
Op diverse websites zie je nog wel kaarten aangeboden worden voor woekerprijzen. Wij adviseren GEEN tickets te kopen bij deze zwendelaars, want de kans is te groot dat je een ongeldig kaartje voor veel te veel geld aanschaft. En zonder geldig kaartje kan je niet binnen gelaten worden.

Read more »

Sophie Hunger geeft belachelijk mooie concerten

Sophie Hunger geeft belachelijk mooie concerten 22-11-2010

De Zwitserse zangeres Sophie Hunger gaf afgelopen week vier shows in het land. De reacties van het publiek waren unaniem lovend: 'het beste concert in de geschiedenis van Podium Roepaen' durfde iemand afgelopen vrijdag te beweren. De recensent van Written In Music bestempelde haar show in Tivoli als 'belachelijk mooi'
Lees hier het volledige artikel of beluister 'Travalogue' live bij Villa VPRO ...

Read more »

Go Back To The Zoo voor derde keer in Rotown

Go Back To The Zoo voor derde keer in Rotown 21-11-2010

De 2 shows van Go Back To The Zoo in Rotterdam op 19 en 20 februari in Rotown zijn allebei helemaal uitverkocht.
Om de Rotterdamse fans die toch nog geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, gaat de band ook nog optreden tijdens het oud & nieuw feest in Rotown.
Dit is je laatste kans in Rotterdam, dus wees er heeeeel snel bij

foto ...

Read more »

Song van het Jaar 2010

Song van het Jaar 2010 20-11-2010

Welke song wordt volgens de 3voor12 bezoeker de song van het jaar 2010?
Wil je meebepalen welke song dat wordt, dan kan je hier je stem uitbrengen. En om het je makkelijk te maken, noemen we even wat stem suggesties (op alfabetische volgorde):
* Ben L'Oncle Soul - Seven Nation Army
* Bettie Serveert - Deny All
* Eels - Spectacular Girl
* ...

Read more »

Stuur een mail naar de Tweede Kamer tegen de BTW verhoging

Stuur een mail naar de Tweede Kamer tegen de BTW verhoging 16-11-2010

Op de site van Lowlands is vandaag een opinie stuk verschenen waarin duidelijk wordt gemaakt waar dit kabinet mee bezig is en wat bezoekers van concerten kunnen doen om hun ongenoegen te laten blijken.
DOUBLE VEE CONCERTS is het helemaal eens met dit stuk en zeker ook met de termen die er worden gebruikt om mensen en zaken te duiden.
Surf dus snel naar de Read more »

OOR & Jeugd van Tegenwoordig promoten Double Vee Concerts

OOR & Jeugd van Tegenwoordig promoten Double Vee Concerts 11-11-2010

Op de vreemdste plekken zien we artiesten sluik reclame maken voor DOUBLE VEE CONCERTS.
Deze maand prijkt het logo van DOUBLE VEE CONCERTS op de cover van OOR. Met dank aan P Faberge van De Jeugd van Tegenwoordig, fotograaf Guy Kokken en natuurlijk OOR.

Er staat trouwens ook een heel leuk artikel over Schradinova in deze OOR. Dus de aanschaf dubbel en dwars ...

Read more »