DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eefje in voorprogramma Lucky Fonz III

Eefje in voorprogramma Lucky Fonz III 11-11-2010

Slechts gewapend met een gitaar, zuivere stem en haar verrassende liedjes zal Eefje de Visser het publiek opwarmen tijdens de najaarstournee van Lucky Fonz & de Felle Kleuren.
De Nederlandstalige liedjes van Eefje sluiten perfect aan bij het nieuwe, tevens Nederlandstalige, repertoire van Lucky Fonz III. De Utrechtse singer/songwriter, die in 2009 de Grote Prijs van Nederland won, heeft dit jaar hard gesleuteld aan haar debuutalbum dat ...

Read more »

BRMC tour uitverkocht!

BRMC tour uitverkocht! 10-11-2010

De Nederlandse concerten in Groningen en Nijmegen in de tour van Black Rebel Motorcycle Club zijn helemaal uitverkocht!
Na het overlijden van de vader van de bassist, die tevens het geluid deed voor de band, is de band continu op tour om gezamenlijk dit verlies te verwerken.
De eerste show die de band nadien speelde was in Tivoli in Utrecht en is blijven hangen als één van ...

Read more »

Bell X1 in Amsterdam uitverkocht

Bell X1 in Amsterdam uitverkocht 04-11-2010

De akoestische show van Bell X1 in Amsterdam is inmiddels stijf uitverkocht. Voor het optreden in Utrecht zijn er nog wel enkele kaarten beschikbaar.
Wees er dus snel bij, want als Bell X1 akoestisch hun songs gaat uitvoeren, dan wil je dat echt niet missen.
Luister hier hoe dat klinkt.

Read more »

Alweer TWEE extra shows voor Go Back To The Zoo

Alweer TWEE extra shows voor Go Back To The Zoo 02-11-2010

Na de extra show voor Go Back To The Zoo in Tivoli zijn er vandaag alweer twee EXTRA shows in de verkoop gegaan. Rotown in Rotterdam heeft een datum toegevoegd op 19 februari 2011, want 20 februari is helemaal uitverkocht. En Doornroosje in Nijmegen heeft 16 februari 2011 aan de agenda toegevoegd, want de show op 17 februari is inmiddels ook helemaal uitverkocht.
Gezien ...

Read more »

The Gracious Few in januari naar Nederland

The Gracious Few in januari naar Nederland 28-10-2010

De Amerikaanse band The Gracious Few zal in januari drie maal optreden in Nederland. The Gracious Few bestaat uit bandleden van de succesvolle bands Live en Candlebox. Het gelijknamige debuutalbum van de band verscheen eerder dit jaar reeds in de VS en komt op 5 november ook officieel uit in Europa. Kaarten voor de shows zijn vanaf aanstaande zaterdag, 30 oktober, verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen.  
Na een ...

Read more »

Eerste acts Noorderslag bekend

Eerste acts Noorderslag bekend 27-10-2010

Lucky Fonz & de Felle Kleuren en Schradinova zijn de eerste acts vanaf het DOUBLE VEE CONCERTS roster die zijn bevestigd voor Noorderslag op 15 januari in de Oosterpoort in Groningen.
Lucky Fonz III komt met zijn Felle Kleuren optreden in de 3FM zaal (de kleine zaal van de Oosterpoort) en Schradinova zal na hem het podium betreden.
Voor meer info kijk je op de site van ...

Read more »

Tina Dico & Sarah Blasko uitverkocht

Tina Dico & Sarah Blasko uitverkocht 26-10-2010

Het komt altijd goed met goede singer-songwriters, goede liedjes en mooie performances. Al zijn ze nog niet zo bekend, wel zijn de shows van Tina Dico en Sarah Blasko in Paradiso inmiddels helemaal uitverkocht.
Beide dames zijn exentriek, maken fantastisch mooie muziek en weten hoe ze op het podium en in de zaal een sfeer moeten creeëren die je niet snel vergeet.
Hou onze agenda in de ...

Read more »

Brief aan de staatssecretaris over BTW verhoging

Brief aan de staatssecretaris over BTW verhoging 22-10-2010

Omdat de voorgestelde BTW-verhoging slecht is voor publiek en organisatoren zijn er al veel mensen in de pen geklommen om dit bij de overheid kenbaar te maken. De wethouders van Cultuur van de 9 grote steden schreven al een brief aan de staatssecretaris (zie hier) en de Vereniging van Evenementen Makers richt zich nu ook op de heer Zijlstra. Zie hieronder:
Ministerie ...

Read more »

Ray Lamontagne 16 februari naar Nederland

Ray Lamontagne 16 februari naar Nederland 19-10-2010

In het kader van zijn wereldtournee, zal Ray Lamontagne op 16 februari 2011 optreden in Vredenburg, Utrecht. Het betreft het enige optreden in Nederland en de kaartverkoop start vrijdag aanstaande. Lamontagne speelde in september 2009 voor het laatst in ons land, in een uitverkochte Rabozaal van de Melkweg.

Recentelijk kwam Ray Lamontagne's nieuwste album uit getiteld: "God Willin' & The Creek Don't Rise". De begeleidingsband, met ...

Read more »

Homegoing Celebration for Solomon Burke

Homegoing Celebration for Solomon Burke 19-10-2010

Aanstaande donderdag 21 oktober vindt er een publieke meditatie en wake plaats voor de overleden Solomon Burke. De begravenis van Solomon Burke is op vrijdag 22 oktober. De begravenis zal via web casting wereldwijd te volgen zijn via de site van Burke.
Solomon Burke zei altijd: 'geef me bloemen als ik leef', dus de nabestaanden verzoeken iedereen geen bloemen te sturen, maar juist een bijdrage te doneren aan ...

Read more »