DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Guus Meeuwis wint Edison

Guus Meeuwis wint Edison 05-10-2010

Onder toeziend oog van Prinses Maxima werden op 2 oktober de Edisons uitgereikt in het Rotterdamse Beurs-World Trade Center. Guus Meeuwis mocht de prijs voor Beste Mannelijke Artiest in ontvangst nemen. De jury zei over Meeuwis’ album NW8: "Met doeltreffende stappen neemt Meeuwis afstand van de, weliswaar aanstekelijke, ‘kedeng kedeng’ vrolijke vrijblijvendheid. Hij zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone". Een dag later ...

Read more »

Go Back To The Zoo in DWDD en clubtour 2011

Go Back To The Zoo in DWDD en clubtour 2011 05-10-2010

Afgelopen vrijdag trad Go Back To The Zoo voor de eerste keer op als nieuwe huisband in De Wereld Draait Door. Vanaf nu zal de band elke laatste uitzending van de maand toepasselijke covers spelen bij de onderwerpen die Matthijs Van Nieuwkerk en zijn gasten aan tafel bespreken. De band legt in dit overzicht uit welke covers in deze eerste media-uitzending zijn gespeeld. 

Omdat alle concerten ...

Read more »

Gotcha! Allstars voor de laatste keer op de bühne

Gotcha! Allstars voor de laatste keer op de bühne 27-09-2010

Eind vorig jaar deed Gotcha! Allstars een zeer succesvolle Re-Onion Tour langs de grote zalen van Nederland. Veel oude fans werden getrakteerd op een wervelende show met oude Gotcha! succesnummers als Naked, Words & Music From Da Lowlands en Mathilda. Maar er werd ook een grote groep nieuwe jonge fans aangeboord. Naast deze tour voor volle zalen, speelde Gotcha! Allstars in 2010 ook op een tiental festivals, waaronder maar ...

Read more »

Extra show Lucky Fonz & de Felle Kleuren Paradiso

Extra show Lucky Fonz & de Felle Kleuren Paradiso 27-09-2010

Wegens het extreem snelle uitverkopen van de show van Lucky Fonz & de Felle Kleuren in de bovenzaal van Paradiso op 12 oktober, is er vandaag een extra show aangekondigd.
Op 27 januari 2011  zullen Lucky en zijn Felle Kleuren optreden in de grote zaal van Paradiso. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag (2 oktober).

Read more »

Schradinova

Schradinova 26-09-2010

Janne Schra die bekendheid verwierf met de band Room Eleven heeft een nieuwe band om zich heen verzameld met de naam Schradinova. Als je niet weet hoe je het uit moet spreken, kan je hier kijken.
Het debuut album van Schradinova komt 15 oktober uit en de eerste single 'Glowing' is hier te beluisteren.
Er staat een uitgebreide clubtour voor Schradinova in de ...

Read more »

Patronaat zoekt een programmeur

Patronaat zoekt een programmeur 18-09-2010

Het Patronaat in Haarlem is op zoek naar een programmeur en wij helpen hen graag bij deze zoektocht.
Dus ben je gek van muziek, weet je de juiste acts op het juiste moment te vinden en ben je in staat om het aan iedereen te laten weten, dan is dit wellicht een leuke baan voor jou.
Heb je meer interesse, klik dan hier voor de ...

Read more »

Stembanden Alain Clark ontstoken

Stembanden Alain Clark ontstoken 17-09-2010

Na zijn show in Eindhoven bleek Alain wederom zijn stem te zijn kwijtgeraakt. 
De KNO-arts consteerde een ontstekking op de stembanden. Middels rust en medicatie hoopt Alain zijn tour op 30 september in Breda weer te kunnen vervolgen.
Evenwel zijn een drietal optredens verplaats naar een nieuwe datum.
De nieuwe data worden:
woensdag 27 oktober Doornroosje - Nijmegen
woensdag 6 november Atak - ...

Read more »

Nieuw Album Nick Cave's Grinderman nu uit

Nieuw Album Nick Cave's Grinderman nu uit 14-09-2010

Het nieuwe album van Grinderman, het hobby project van Nick Cave, is deze week uitgekomen en VPRO's 3voor12 bombardeert het album meteen tot "album van de week"!
De site is erg onder de indruk van het nieuwe werk van Cave en schrijft onder andere: "De Australiër gromt en huilt als een jonge wolf en verkeert na een carrière van dertig jaar nog altijd in de kracht van zijn leven."
Read more »

Unieke samenwerking Solomon Burke en De Dijk

Unieke samenwerking Solomon Burke en De Dijk 12-09-2010

Op dinsdag 12 oktober dit jaar geeft de ‘King of Rock & Soul‘ Solomon Burke een uniek concert in Paradiso te Amsterdam samen met de Amsterdammers van De Dijk. En dat dit een unieke aangelegenheid zou zijn, dat werd snel duidelijk toen binnen een paar minuten alle kaarten uitverkocht waren. Aanleiding voor dit gezamenlijke concert is de release van het album 'Hold On Tight' op vrijdag 1 oktober. ...

Read more »

Sophie Hunger naar Nederland

Sophie Hunger naar Nederland 12-09-2010

In november komt de charismatische Zwitserse Sophie Hunger weer naar Nederland voor een aantal clubshows. In oktober 2009 konden de bezoekers van haar shows in Nijmegen en Amsterdam al ervaren wat een bijzonder talent zij is.

Sophie Hunger maakt meeslepende popsongs waarbij je de emotie kunt voelen. Dan weer spreektzingt ze in het Engels of maakt ze er een franstalige chanson van, maar net zo makkelijk ...

Read more »