DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Win kaarten voor clubtour Alain Clark

Win kaarten voor clubtour Alain Clark 02-09-2010

Alain Clark heeft een aantal toegangs kaarten voor zijn clubtour door heel Nederland aan Metro gegeven en die kan jij winnen.
Ga naar www.clubmetro.nl en doe je best!!!

Read more »

Ed Kowalczyk nodigt fans uit

Ed Kowalczyk nodigt fans uit 02-09-2010

Tijdens zijn optreden in Paradiso verraste Ed Kowalczyk zijn trouwe fans. Hij vertelde ze dat zij met hun toegangsbewijs voor deze show in Paradiso gratis naar de show in de Melkweg mogen aanstaande zaterdag 4 september.

De tickets voor de show in Paradiso geven dus ook toegang tot de show in de Melkweg. Zorg wel dat je op tijd bent, want als de zaal vol is, ...

Read more »

Go Back To The Zoo scoort op Lowlands

Go Back To The Zoo scoort op Lowlands 30-08-2010

Het debuutalbum Benny Blisto van Go Back To The Zoo was de best verkochte titel in de mobiele winkel van Plato/Concerto op het terrein van het Lowlands Festival. “Dit jaar hebben we een record aantal cd’s en elpees verkocht op Lowlands,” zegt eigenaar Dick van Dijk. “Vooral op zondag liep het storm in de winkel; ze hingen er met de benen uit. Ook tijdens de signeersessie van Go ...

Read more »

Bell X1 in de kerk: akoestisch en itiem

Bell X1 in de kerk: akoestisch en itiem 29-08-2010

De Ierse band Bell X1 gaat twee hele intieme en akoestische optredens doen in de kerk in Amsterdam en Utrecht. De band timmert al een tijdje aan de weg, maar brak vorig jaar definitief door met de single 'The Great Defector' waarmee ze niet van 3FM af te slaan waren.
Zeer intiem zullen de shows worden. Helemaal akoestisch gespeeld met het publiek zittend in de kerk. In ...

Read more »

Mavis Staples naar Paradiso

Mavis Staples naar Paradiso 29-08-2010

Soul legende Mavis Staples komt op 15 november voor een eenmalig optreden naar Amsterdam.
Op 14 september verschijnt haar nieuwe album welke is geproduceerd door Jeff Tweedy van Wilco.
Ga naar de site van Paradiso voor tickets.

Read more »

Go Back To The Zoo huisband DWDD

Go Back To The Zoo huisband DWDD 27-08-2010

Maandag 6 september begint het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door.
Go Back To The Zoo is dit jaar uitverkoren als huisband van het programma. Dat betekent dat ze de media-uitzendingen (elke laatste vrijdag van de maand waarin het media nieuws van de voorafgaande week wordt besproken) zullen opluisteren met covers die betrekking hebben op de besproken onderwerpen. 
Twee jaar geleden was Lucky Fonz III de vaste gast en ...

Read more »

Luister naar het nieuwe album van Eels

Luister naar het nieuwe album van Eels 23-08-2010

Het nieuwe album van Eels is tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om het album te luisteren.
Afgelopen donderdag (19 augustus) speelde Eels eindelijk weer eens in Nederland in een uitverkocht Tivoli in Utrecht. Eels had een speciale show voorbereid en het publiek was razend enthousiast. Lees hier een recentie.
De shows van Eels in Paradiso zijn uitverkocht, ...

Read more »

Shows Black Rebel Motorcycle Club gaan door

Shows Black Rebel Motorcycle Club gaan door 21-08-2010

Ondanks het overlijden van de vader van de bassist van BRMC en tevens de geluidsman van de band, gaan de shows in Nederland door.
Op Pukkelpop werd Michael Been onwel en hij overleed enige tijd later in het ziekenhuis in Hasselt. Lees hier de verklaring van Pukkelpop.
Diverse officiele vertegenwoordigers van de band hebben ons nadrukkelijk de dag na deze mededeling laten weten dat de ...

Read more »

Darden Smith support bij Beth Nielsen Chapman in Paradiso

Darden Smith support bij Beth Nielsen Chapman in Paradiso 17-08-2010

De Amerikaanse singer-songwriter Darden Smith is bevestigd als openings act bij het concert van Beth Nielsen Chapman op 26 september in Paradiso te Amsterdam.
Smith heeft al diverse, lovend ontvangen albums op zijn naam staan, maar treedt nog maar weinig op in Nederland. Deze show is dan ook een uitgelezen kans om Darden weer eens in Nederland aan het werk te zien. Zorg dus dat je op tijd ...

Read more »

The Rudolfs uitgenodigd door Ed Kowalczyk

The Rudolfs uitgenodigd door Ed Kowalczyk 16-08-2010

De jonge honden van The Ruolfs zijn door Ed Kowalczyk uitgenodigd om de voorprogramma's te verzorgen bij al zijn Nederlandse clubshows in augustus en september.
De band is enorm vereerd en bereid zich voor op diverse festival podia en in hun eigen oefenruimte. Klik hier voor een overzicht van alle shows van The Rudolfs.

Read more »