DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Extra show Lucky Fonz & de Felle Kleuren Paradiso

Extra show Lucky Fonz & de Felle Kleuren Paradiso 27-09-2010

Wegens het extreem snelle uitverkopen van de show van Lucky Fonz & de Felle Kleuren in de bovenzaal van Paradiso op 12 oktober, is er vandaag een extra show aangekondigd.
Op 27 januari 2011  zullen Lucky en zijn Felle Kleuren optreden in de grote zaal van Paradiso. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag (2 oktober).

Read more »

Schradinova

Schradinova 26-09-2010

Janne Schra die bekendheid verwierf met de band Room Eleven heeft een nieuwe band om zich heen verzameld met de naam Schradinova. Als je niet weet hoe je het uit moet spreken, kan je hier kijken.
Het debuut album van Schradinova komt 15 oktober uit en de eerste single 'Glowing' is hier te beluisteren.
Er staat een uitgebreide clubtour voor Schradinova in de ...

Read more »

Patronaat zoekt een programmeur

Patronaat zoekt een programmeur 18-09-2010

Het Patronaat in Haarlem is op zoek naar een programmeur en wij helpen hen graag bij deze zoektocht.
Dus ben je gek van muziek, weet je de juiste acts op het juiste moment te vinden en ben je in staat om het aan iedereen te laten weten, dan is dit wellicht een leuke baan voor jou.
Heb je meer interesse, klik dan hier voor de ...

Read more »

Stembanden Alain Clark ontstoken

Stembanden Alain Clark ontstoken 17-09-2010

Na zijn show in Eindhoven bleek Alain wederom zijn stem te zijn kwijtgeraakt. 
De KNO-arts consteerde een ontstekking op de stembanden. Middels rust en medicatie hoopt Alain zijn tour op 30 september in Breda weer te kunnen vervolgen.
Evenwel zijn een drietal optredens verplaats naar een nieuwe datum.
De nieuwe data worden:
woensdag 27 oktober Doornroosje - Nijmegen
woensdag 6 november Atak - ...

Read more »

Nieuw Album Nick Cave's Grinderman nu uit

Nieuw Album Nick Cave's Grinderman nu uit 14-09-2010

Het nieuwe album van Grinderman, het hobby project van Nick Cave, is deze week uitgekomen en VPRO's 3voor12 bombardeert het album meteen tot "album van de week"!
De site is erg onder de indruk van het nieuwe werk van Cave en schrijft onder andere: "De Australiër gromt en huilt als een jonge wolf en verkeert na een carrière van dertig jaar nog altijd in de kracht van zijn leven."
Read more »

Unieke samenwerking Solomon Burke en De Dijk

Unieke samenwerking Solomon Burke en De Dijk 12-09-2010

Op dinsdag 12 oktober dit jaar geeft de ‘King of Rock & Soul‘ Solomon Burke een uniek concert in Paradiso te Amsterdam samen met de Amsterdammers van De Dijk. En dat dit een unieke aangelegenheid zou zijn, dat werd snel duidelijk toen binnen een paar minuten alle kaarten uitverkocht waren. Aanleiding voor dit gezamenlijke concert is de release van het album 'Hold On Tight' op vrijdag 1 oktober. ...

Read more »

Sophie Hunger naar Nederland

Sophie Hunger naar Nederland 12-09-2010

In november komt de charismatische Zwitserse Sophie Hunger weer naar Nederland voor een aantal clubshows. In oktober 2009 konden de bezoekers van haar shows in Nijmegen en Amsterdam al ervaren wat een bijzonder talent zij is.

Sophie Hunger maakt meeslepende popsongs waarbij je de emotie kunt voelen. Dan weer spreektzingt ze in het Engels of maakt ze er een franstalige chanson van, maar net zo makkelijk ...

Read more »

k's Choice verplaatst tour

k's Choice verplaatst tour 11-09-2010

k's Choice ziet zich genoodzaakt om alle Hollandse concerten van december 2010 naar maart 2011 te verschuiven wegens een overlapping met de agenda die het Noord-Amerikaanse label voor de band heeft gepland. Band en management wensen zich te verontschuldigen voor het ongemak dat deze wijziging met zich meebrengt. Alle reeds gekochte tickets blijven uiteraard geldig voor de shows in maart 2011. De band hoopt dat de teleurstelling niet ...

Read more »

ALAIN CLARK PARADISO VANAVOND AFGELAST

ALAIN CLARK PARADISO VANAVOND AFGELAST 11-09-2010

Na een, ondanks opkomende keel- en stemproblemen, fantastische en uitverkochte show gisterenavond in het Utrechtse Tivoli, voelde Alain Clark al bij het naar huis rijden dat zijn stem problemen kreeg.
In de veronderstelling dat het wel tijdig over zou gaan, moest zijn huisarts vandaag helaas constateren dat dat absoluut niet het geval is, en dat er vanavond niet opgetreden kan worden.
Dat betekent dat de reeds lang ...

Read more »

Joast komt met Willie Wonka actie

Joast komt met Willie Wonka actie 10-09-2010

Het debuut album van Joast ligt vanaf vandaag in de winkels. Om dit heugelijk feit te vieren zijn er 3 cd's met 'gouden wikkel' in de voorraad verschenen. Er zijn namelijk 3 cd-boekjes die verkeerd om zijn gedrukt. Heb jij zo'n boekje te pakken, dan komt Joast persoonlijk je een nieuw boekje brengen en doet er dan meteen een mini concert bij je thuis bij.
Hoe vet is ...

Read more »