DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ben L'Oncle Soul debuteert in de Melkweg

Ben L'Oncle Soul debuteert in de Melkweg 05-09-2010

Ben L'Oncle Soul, de man achter de waanzinnige soul versie van 'Seven Nation Army', komt  voor zijn eerste Nederlandse optreden naar de Melkweg. Op 28 september wordt het heet in de oude zaal in Amsterdam.
Met de geniale cover van White Stripes 'Seven Nation Army' is Ben L'Oncle Soul niet van de radio af te slaan.
Live mag je veel meer zwoele jazz en sexy soul verwachten ...

Read more »

Anti-Flag met VANS Off The Wall Music Tour in de Melkweg

Anti-Flag met VANS Off The Wall Music Tour in de Melkweg 04-09-2010

De Amerikaanse pubkrockers Anti-Flag spelen op 22 oktober in de Melkweg in Amsterdam. Ze nemen hun vrienden The Swellers en Pulled Apart By Horses mee en hebben voor het gemak de avond omgedoopt tot de VANS Off The Wall Music Tour.
De eerste vijftig (50!) mensen die via ticketservice een kaartje kopen, krijgen een gratis tourposter.. We hoeven dus niet te zeggen: 'wees er snel bij!'

Read more »

Win kaarten voor clubtour Alain Clark

Win kaarten voor clubtour Alain Clark 02-09-2010

Alain Clark heeft een aantal toegangs kaarten voor zijn clubtour door heel Nederland aan Metro gegeven en die kan jij winnen.
Ga naar www.clubmetro.nl en doe je best!!!

Read more »

Ed Kowalczyk nodigt fans uit

Ed Kowalczyk nodigt fans uit 02-09-2010

Tijdens zijn optreden in Paradiso verraste Ed Kowalczyk zijn trouwe fans. Hij vertelde ze dat zij met hun toegangsbewijs voor deze show in Paradiso gratis naar de show in de Melkweg mogen aanstaande zaterdag 4 september.

De tickets voor de show in Paradiso geven dus ook toegang tot de show in de Melkweg. Zorg wel dat je op tijd bent, want als de zaal vol is, ...

Read more »

Go Back To The Zoo scoort op Lowlands

Go Back To The Zoo scoort op Lowlands 30-08-2010

Het debuutalbum Benny Blisto van Go Back To The Zoo was de best verkochte titel in de mobiele winkel van Plato/Concerto op het terrein van het Lowlands Festival. “Dit jaar hebben we een record aantal cd’s en elpees verkocht op Lowlands,” zegt eigenaar Dick van Dijk. “Vooral op zondag liep het storm in de winkel; ze hingen er met de benen uit. Ook tijdens de signeersessie van Go ...

Read more »

Bell X1 in de kerk: akoestisch en itiem

Bell X1 in de kerk: akoestisch en itiem 29-08-2010

De Ierse band Bell X1 gaat twee hele intieme en akoestische optredens doen in de kerk in Amsterdam en Utrecht. De band timmert al een tijdje aan de weg, maar brak vorig jaar definitief door met de single 'The Great Defector' waarmee ze niet van 3FM af te slaan waren.
Zeer intiem zullen de shows worden. Helemaal akoestisch gespeeld met het publiek zittend in de kerk. In ...

Read more »

Mavis Staples naar Paradiso

Mavis Staples naar Paradiso 29-08-2010

Soul legende Mavis Staples komt op 15 november voor een eenmalig optreden naar Amsterdam.
Op 14 september verschijnt haar nieuwe album welke is geproduceerd door Jeff Tweedy van Wilco.
Ga naar de site van Paradiso voor tickets.

Read more »

Go Back To The Zoo huisband DWDD

Go Back To The Zoo huisband DWDD 27-08-2010

Maandag 6 september begint het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door.
Go Back To The Zoo is dit jaar uitverkoren als huisband van het programma. Dat betekent dat ze de media-uitzendingen (elke laatste vrijdag van de maand waarin het media nieuws van de voorafgaande week wordt besproken) zullen opluisteren met covers die betrekking hebben op de besproken onderwerpen. 
Twee jaar geleden was Lucky Fonz III de vaste gast en ...

Read more »

Luister naar het nieuwe album van Eels

Luister naar het nieuwe album van Eels 23-08-2010

Het nieuwe album van Eels is tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om het album te luisteren.
Afgelopen donderdag (19 augustus) speelde Eels eindelijk weer eens in Nederland in een uitverkocht Tivoli in Utrecht. Eels had een speciale show voorbereid en het publiek was razend enthousiast. Lees hier een recentie.
De shows van Eels in Paradiso zijn uitverkocht, ...

Read more »

Shows Black Rebel Motorcycle Club gaan door

Shows Black Rebel Motorcycle Club gaan door 21-08-2010

Ondanks het overlijden van de vader van de bassist van BRMC en tevens de geluidsman van de band, gaan de shows in Nederland door.
Op Pukkelpop werd Michael Been onwel en hij overleed enige tijd later in het ziekenhuis in Hasselt. Lees hier de verklaring van Pukkelpop.
Diverse officiele vertegenwoordigers van de band hebben ons nadrukkelijk de dag na deze mededeling laten weten dat de ...

Read more »