<br />
<b>Warning</b>:  Undefined variable $artist_name in <b>/home/deb49074/domains/doubleveeconcerts.nl/public_html/wp-content/themes/doublevee/single-news_item.php</b> on line <b>41</b><br />

Leah Rye kondigt op veler verzoek nieuwe tour aan

Na het grote succes van haar allereerste clubtour afgelopen week, kondigt Leah Rye haar volgende tour aan voor in het voorjaar. Tijdens deze tour komt ze langs Haarlem, Amersfoort, Enschede, Dordrecht en Den Haag. Tickets zijn direct verkrijgbaar via de websites van de zalen.

De allereerste clubtour was een groot succes voor Leah Rye! Zo speelde ze zowel in een uitverkocht TivoliVredenburg als een uitverkocht Paradiso. Om dit te vieren, maar vooral omdat ze veel berichten van fans en volgers kreeg, komt de Amsterdamse band in het voorjaar terug met een nieuwe tour. Deze shows zullen ook in het teken staan van haar debuutalbum ‘Symbiosis’.

‘Symbiosis’ is een album dat gaat over de wisselwerking tussen de verschillende kanten van jezelf en je veilig voelen om je eigen stem te laten horen. Een persoonlijk verhaal, waarin Leah Rye zichzelf openstelt en laat zien. Het contrast tussen licht en donker, tussen alleen en samen, en de complexiteit van interpersoonlijke relaties zijn de rode draad van het album. Het album wordt lovend ontvangen.

“Leah Rye weeft haar bewogen liedjes tot breekbare symfonieën van weemoed en hoop” – NRC (4/5 sterren)

“Symbiosis is een album dat goed in elkaar steekt en waarbij Leah bewijst dat ze naast een bijzondere stem ook het talent heeft om puntgave nummers te schrijven” – De Muziekplank