Eels

EELS in AFAS Live

07 apr 2023

Amsterdam , AFAS Live

Koop kaarten

EELS ‘Lockdown Hurricane’ in AFAS Live in Amsterdam

De Amerikaanse poprockband Eels komt volgend voorjaar naar Nederland. Als onderdeel van de ‘Lockdown Hurricane’ tour speelt de band rond zanger/frontman Mark Oliver Everett - alias 'E' - op vrijdag 8 april 2022 in AFAS Live Amsterdam.

Eels heeft sinds de release van het tot pop klassieker uitgegroeide debuut ‘Beautiful Freak’ (1996) een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. Indrukwekkend en vooral ook veelzijdig. Op de in totaal 13 studio albums wisselt de licht-excentrieke E even vaak van begeleiders als van stijl. De muziek varieert van rustige pop ballads met melancholische teksten tot stevige rocksongs, soms met een strijkkwartet soms met een bigband maar altijd met de karakteristieke Wurlitzer piano.

Het meest recente studioalbum ‘Earth to Dora’ verscheen eind 2020 en werd met 4**** bekroont in MOJO, NME en The Times. De nieuwe Eels tour kreeg de titel ‘Lockdown Hurricane’ naar een nummer van het album ‘The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett’ uit 2014.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €46,50 + servicekosten.

Media partners

Programma

Deuren open
18:30 uur
Aanvang hoofdprogramma
20:00 uur
Einde hoofdprogramma
22:30 uur

Locatie

AFAS Live

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam

0900 687 4242

info@afaslive.nl

Plan je route

Luister naar
Eels

Koop kaarten

Eels
Amsterdam, AFAS Live

Eels

Aanvang
18:30 uur
Locatie
AFAS Live
Johan Cruijff Boulevard 590
Amsterdam

Kaarten vanaf

46,50

Koop je kaarten via

Eventim

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is. Ongeldige kaarten geven geen toegang tot het concert.