Jack Johnson

Meet the Moonlight Tour 2023

15 jun 2023

Amsterdam , AFAS Live

Koop kaarten

Jack Johnson @ AFAS Live, Amsterdam

Jack Johnson naar AFAS Live

Als onderdeel van zijn ‘Meet The Moonlight’ tour komt de Amerikaanse singer-songwriter Jack Johnson volgend jaar voor een eenmalig concert naar Nederland. Op donderdag 15 juni 2023 staat de Amsterdamse concertzaal AFAS Live op het programma. De kaartverkoop start 16 november om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl

Laid back surf sound
Jack Johnson beleefde in 2005 zijn grote doorbraak dankzij het album ‘In Between Dreams’ met daarop de singles ‘Sitting, Waiting, Wishin’, 'Banana Pancakes'en 'Better Together'. Datzelfde jaar wist hij ook Nederland te veroveren en speelde hij een uitverkochte show in Paradiso. Een jaar later stond de bescheiden zanger voor het eerst in de Heineken Music Hall. Als hij in 2013 opnieuw in de HMH staat met zijn ‘From Here To Now To You’ tour, is de Amsterdamse concertzaal in een paar dagen uitverkocht. Zijn kenmerkende laid back surf sound is - aldus Johnson - beïnvloed door Ben Harper, Nick Drake en Bob Dylan en zijn muziek wordt vaak vergeleken met die van zijn goede vriend Donavon Frankenreiter.

Meet The Moonlight
Na 10 jaar keert Jack Johnson terug naar AFAS Live (voorheen HMH) in Amsterdam, met een nieuwe show die in het teken staat van het 'Meet The Moonlight' album dat eerder dit jaar uitkwam. In de 10 nieuwe nummers gaat Johnson in op de complexiteit van de menselijke natuur en onderzoekt hij een heel spectrum van existentiële vraagstukken. Vanzelfsprekend verpakt in relaxte ritmes, soms hypnotiserende zang, soms soulvolle harmonieën en Jack Johnsons welgemeende optimisme als een vriendelijke reminder ons naar een beter leven te leiden. ‘Meet the Moonlight’ is zijn achtste studioalbum en markeert Johnson's eerste release in vijf jaar.

Milieubewust
Jack Johnson is met meer dan 25 miljoen verkochte albums wereldwijd, niet alleen een van de best-verkopende singer-songwriters van Noord-Amerika, hij heeft zich de afgelopen jaren ook geprofileerd als actief voorvechter van duurzaamheid en zet zich waar mogelijk in tegen klimaatverandering en voor het milieu. Met de The Johnson Ohana Charitable Foundation, die hij samen met zijn vrouw Kim oprichtte, steunt hij organisaties die zich inzetten voor duurzame verandering in de vorm van milieu-, kunst- en muziekonderwijs.

Media partners

Programma

Deuren open
18:30 uur
Aanvang voorprogramma
19:15 uur
Aanvang hoofdprogramma
20:30 uur
Einde show
22:30 uur

Locatie

AFAS Live

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam

0900 687 4242

info@afaslive.nl

Plan je route

Luister naar
Jack Johnson

Koop kaarten

Jack Johnson
Amsterdam, AFAS Live

Jack Johnson

Aanvang
18:30 uur
Locatie
AFAS Live
Johan Cruijff Boulevard 590
Amsterdam

Kaarten vanaf

54,00

Koop je kaarten via

Ticketmaster

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is. Ongeldige kaarten geven geen toegang tot het concert.