The Lumineers

The Lumineers in AFAS Live - With special guest Gregory Alan Isakov

10 mar 2022

Amsterdam , AFAS Live

Koop kaarten

The Lumineers in AFAS Live in Amsterdam

With special guest Gregory Alan Isakov

Als onderdeel van hun Europe 2022 tour komt de Amerikaanse indie/folk/rock band The Lumineers op donderdag 10 maart 2022 naar Nederland voor een optreden in Amsterdamse concertzaal AFAS Live.

Met hun aanstekelijke songs en energieke live optredens heeft de uit Denver afkomstige band rond Wesley Schultz en Jeremiah Fraites sinds hun doorbraak bijna 10 jaar geleden, wereldwijd een grote schare loyale fans aan zich weten te binden. Met monsterhits als ‘Ho Hey’ en 'Ophelia' speelde The Lumineers op vele grote festivals, Melkweg, Paradiso en HMH. Het meest recente concert in TivoliVredenburg (2019) was in luttele seconden uitverkocht.

Dat de 2 x Grammy nominees geen probleem hebben met grote podia bewezen ze tijdens hun Cleopatra World Tour in 2016/2017 die stadions als Madison Square Garden en de Hollywood Bowl uitverkocht en in de US alleen al 750.000 bezoekers trok. Later dat jaar trokken ze opnieuw door de US als support van U2 in de Joshua Tree Stadium Tour 2017.

Evenals collega's Jack Johnson, Billie Eilish, John Mayer en Pink zetten The Lumineers zich samen met hun fans actief in voor klimaatverandering en sociale doelen. Het optreden in AFAS Live krijgt het stempel 'Climate Positive Touring' en draagt in de vorm van hieraan verbonden condities bij aan het halen van de klimaatdoelstellingen.

Media partners

Programma

Deuren open
18:30 uur
Aanvang voorprogramma
20:00 uur

Locatie

AFAS Live

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam

0900 687 4242

info@afaslive.nl

Plan je route

Luister naar
The Lumineers

Koop kaarten

The Lumineers
Amsterdam, AFAS Live

The Lumineers

Aanvang
18:30 uur
Locatie
AFAS Live
Johan Cruijff Boulevard 590
Amsterdam

Koop je kaarten via

Eventim

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is. Ongeldige kaarten geven geen toegang tot het concert.