Woodkid

20 januari 2021

Amsterdam , AFAS Live

Koop kaarten

Woodkid is terug. Koop hier je tickets!

Er is alweer bijna zes jaar verstreken na zijn laatste optreden in Nederland, maar bij veel fans staan de magische shows van Woodkid nog vers in het geheugen. Als geen ander heeft Woodkid onder andere Into The Great Wide Open en Paradiso in weten te pakken met zijn bombastische en meeslepende composities. Na al die jaren is er eindelijk weer nieuwe muziek op komst en staat Woodkid klaar om de Europese podia te veroveren met zijn nieuwe werk.

Woodkid - echte naam Yoann Lemoine - kan bijna alles. Hij is een multi-instrumentalist, zanger, grafisch ontwerper en regisseur. Woodkid regisseerde videoclips voor onder andere Pharrell Williams, Katy Perry, Taylor Swift en Lana Del Rey. De kroon op zijn werk is een visueel meesterwerk voor zijn single 'Iron', waarmee hij de wereld tevens kennis liet maken met zijn donkere en indringende muziekstijl. Woodkid maakt composities met elementen uit pop, elektronica en uiteraard filmmuziek. Zijn bezwerende diepe stemgeluid maakt zijn muziek even groots als kunstzinnig.

Programma

Deuren open
18:30 uur
Aanvang voorprogramma
20:00 uur
Aanvang hoofdprogramma
21:00 uur
Einde show
23:00 uur

Locatie

AFAS Live

ArenA Boulevard 590 / Postbus 12812, 1101 DS / 1100 AV Amsterdam

Plan je route

Luister naar
Woodkid

Koop kaarten

Woodkid
Amsterdam, AFAS Live

Woodkid

Aanvang
18:30 uur
Locatie
AFAS Live
ArenA Boulevard 590 / Postbus 12812
Amsterdam

Kaarten vanaf

39,25

Koop je kaarten via

Guts

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is. Ongeldige kaarten geven geen toegang tot het concert.